KENSU toimii

Uutisia

Uusi aika on klo 8:00 - 9:15
Ensimmäinen osakilpailu 14. joulukuuta. Ilmoittautuminen paikan päällä. Mukaan voi tulla pikaluistinten ohella myös retkiluistimin, hokkarein tai taitoluistimin. Kaikki ovat tervetulleita testaamaan nopeuttaan luistimilla!
Lauantain 13.11.2021 vuoro on peruutettu turnauksen vuoksi.
Valtakunnallinen jääleiri järjestetään jälleen Seinäjoen Jääurheilu-keskuksessa. Jääleirillä harjoitellaan yhdessä ikäryhmittäin ja valmennuksesta vastaavat seurojen valmentajat. Leirin järjestäjänä toimii Seinäjoen Urheilijat. Ohjeet, ohjelma ja ilmoittautuminen: https://www.luisteluliitto.fi/kalenteri/?id=774
Parikymmentä pikaluistelijaamme tekivät onnistuneen treenivierailun Tikkakoskelle viime sunnuntaina.
Tikkakosken jäähallissa sunnuntaina 31. lokakuuta sekä junoreille että senioreille luistelukauteen valmistava jääharjoitus. Kokoontuminen klo 16.00 hallille alkuverryttelyyn ja jääharjoitus klo 17-18. Ilmoittautuminen:
Keijo Ilmavirta valittiin seuran puheenjohtajaksi 2022. Erovuoroisten johtokunnan jäsenten tilalle 2022-2023 valittiin Erika Hakkarainen, Tiina Kinnunen ja Kari Niittylä. Risto Palttala, Hannu Luoma ja Vesa Ilvessuo jatkavat johtokunnassa toista vuottaan 2022.
KENSU on aloittanut valmistavan harjoittelun tulevaa talvikautta varten Kypärämäen koululla. Vielä ehtii mukaan!
Katso tarkemmat tiedot luistelukoulut-osiosta:
... alkavat torstaina 11.11. ja lauantaina 13.11.2021. Ilmoittautuminen on avattu.
RSS ATOM