Lasten luistelukoulujen syyskauden 2022 ilmoittautuminen on avattu

2.10.2022

Lasten syyskauden 2022 luistelukoulut Viitaniemen tekojäällä alkavat torstaina 10.11.2022 ja lauantaina 12.11.2022. Opetusta on yhteensä 5 kertaa torstaisin klo 16:30-17:30 ja lauantaisin klo 9–10. Voitte valita treenit kahtena päivänä! Hinta 50 € kerran viikossa syyskauden (5 kertaa)tai 85 € kaksi kertaa viikossa (10 kertaa). lmoittautumiset syksyn 2022 luistelukouluun 8.11.2022 mennessä osoitteesta https://www.kensu.fi/luistelukoulut/

lmoittautumiset syksyn 2022 luistelukouluun 8.11.2022 mennessä: Tästä linkistä

 

 

Ilmoittautuminen on tarvittaessa mahdollista myös sähköpostitse osoitteeseen luistelukoulut@gmail.fi.

lmoittautumisessa tarvittavat tiedot: Luistelijan nimi, syntymäaika/ikä, huoltajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä luistelukoulun päivä (to/la) ja ryhmä. Kerrotko myös, mistä sait tietoa luistelukouluistamme. Luisteluryhmien kuvaukset löytyvät alta.

 

Ryhmien kuvaukset:

3-5 v. Alkeisryhmässä totutellaan luistimiin ja tasapainoon. Yhdessä harjoitellaan eteenpäin pääsemistä, kaatumista, liukkaalla jäällä pystyyn nousemista ja liukuja. Lasten iän huomioiden edistysaskeleet ovat usein pieniä, mutta sitäkin tärkeämpiä. Ennen ensimmäistä luistelukoulukertaa olisi hyvä olla yksi kokeilukerta jäällä alla.  

4-8 v. Jatkoalkeisryhmässä lähtötasona riittää tasapaino luistimilla sekä eteenpäinluistelun taito. Harjoitellaan mm. jarrutuksia, liukumista ja kaartelua luistimilla erilaisten leikkien kautta. Tasapaino ja rohkeus luistelussa kehittyvät vähitellen.

5-11 v. Perusluisteluryhmässä luisteluleikit ovat alkeisryhmiä vauhdikkaampia ja lapsen ketteryys on eduksi. Luistelutaito ja vauhti kehittyy erilaisten harjoitusten kautta ja luistelutaitoja kehitetään jokaisen omalla tasolla. Harjoituksissa on monipuolisia tekniikkaa tukevia harjoitteita ja erilaisia taitoratoja. 

Luistelukoulusta on mahdollisuus nousta valmennusryhmään.

 

Valmennusryhmässä tutustutaan syvemmin pikaluistelun saloihin. Valmennusryhmässä harjoitellaan jo pitkäjänteisesti ja korkeilla tähtäimillä, mutta jokaisen luistelijan henkilökohtaiset tavoitteet huomioiden. Opetus tapahtuu lapsen kehityksen ehdoilla ja leikkejä sekä kisailuja hyväksi käyttämällä. Luistelu tapahtuu seuran COMBI harjoituspikaluistimilla tai seuran klaps-pikaluistimilla. Ryhmä on loistava tapa aloittaa uusi harrastus eikä vaatimuksena ole kuin kohtuullinen luistelutaito. Ryhmä pyrkii myös käymään ainakin yksissä virallisissa pikaluistelukilpailuissa kauden aikana. Valmennusryhmä kokoontuu kahdesti viikossa.