Muutoksia Xerox-cupissa ja 2. osakilpailun tulokset

9.1.2005

1) siirretään ti 22.2. kisat tiistaille 25.1. niin että molemmat matkat (500 m ja 1500 m) ovat omia osakilpailujaan Xerox-cupissa ja yhteispisteet ratkaisevat Kensun mestaruuskilpailun. 2) perutaan Xerox-cup ti 1.2. 1500 m. Katso juttu toisesta osakilpailusta, lue lisää.

Kisan avasivat juniorit, jolloin 500 metrillä nähtiin kovasta tuulesta huolimatta uusia ennätystuloksia. Ennätyksiä tekivät ainakin Oskari alittamalla 100 sekunnin maagisen rajan ja Jontte alittamalla minuutin. Valtakunnallista junioricupia johtava Pete on edelleen kunnossa ja kaikki muutkin. Myös Karoliinan ensiesiintyminen 250 metrillä oli lupauksia antavaa. Harmillinen kaatuminenkin nähtiin, kun puuskittainen tuuli tarttui Petraan ja vei näin tasapainon. Junioreita oli kisassa kahdeksan, tosi upeaa.

Aikuisten Xerox -cupin 2. osakilpailu 5000m meni jälleen Kimin nimiin huippuajalla 7:52. Toiseksi kiri Ami tasan minuutin jääneenä ja kolmanneksi Oki samalla ajalla. Naisten sarjassa Terhi oli niukasti Ullaa parempi. Radalla nähtiin kovia taistelupareja ja tarvittiinpa jopa tuomarin tarkkaa silmää maalilinjalla. Osallistujien määrä oli ennätyksellinen ja nähtiinpä harvinainen keskeyttäminenkin. Ei näytä kaikkien pää kestävän luistella loppuun asti, vaikkei sujuisikaan.

Kiitos järjestäjille ja avustajille. Ami veti tyylikkäästi läpi ensimmäiset kisat ja Joppe sekä Paavo uhrasivat koko luisteluvuoronsa järjestelytehtäviin. Ja oli siellä muitakin auttamassa. Kiitos kaikille.

Tulokset löytyvät tulospalvelusta ja täältä.