Jää Jyväskylään!

13.2.2005

Jää Jyväskylään! - liikuntaa kaikille
Jää Jyväskylään! - liikuntaa kaikille
Suksien kokeilua...
Suksien kokeilua...
Retkiluistimet jalkaan - ja menoksi!
Retkiluistimet jalkaan - ja menoksi!
Reippaan liikunnan jälkeen makoisat makkarat.
Reippaan liikunnan jälkeen makoisat makkarat.

Sään haltijoiden ja Liikuntapalvelukeskuksen porukan ponnistelujen ansiosta retkiluistelurata saatiin sopivasti auki ja puitteet kuntoon Jää Jyväskylään! - tapahtumalle. Ja taas oli väkeä, iloista mieltä, liikunnan ja yhdessätekemisen riemua. Kensu kiittää osallistuneita, talkoolaisia ja yhteistyökumppaneita.

Liikunnallinen sunnuntaipäivä Jyväsjärvellä onnistui - jää- ja säätilanteen huomioonottaen jopa yli kaikkien odotusten. Väkeä oli paikalla tuhatmäärin, siitä huolimatta tuntui, että jokainen sai mukavasti oman osansa Jää Jyväskylään! tunnelmasta.
Esittely- ja kokeilupisteet olivat entisestään lisääntyneet. Kokeiltavien retkiluistimien määrä oli lisääntynyt Kesport Megastore Tourulan mukaantulon ansiosta. Uutuutena mukaan tulleet suksilainaus- ja voitelupisteet otettiin vastaan innokkaasti. Tasatunnein kokeiltiiin jään kestävyyttä Tiia Piilin ohjaaman jumpan tahdissa. Reki kiisi jäällä koiravaljakon vetämänä. Välillä kisailtiin pilke silmäkulmassa. Luisteluliiton Ice Skating Tour Paalasmaan Laten johdolla pitivät tunnelmaa korkealla.
Pääosassa oli kuitenkin itse Jyväsjärvi ja tuhannet iloiset ihmiset. Yhdessä saimme nauttia pikkupakkasesta ja raikkaasta talvituulesta ainutlaatuisessa talviliikuntakeskuksessa Jyväskylän sydämessä.