Kiepin hiihto 13.3.2005

16.3.2005

(12.4.2005 : Kiepin hiihtotuloksissa oli virheitä, jotka on nyt korjattu. Päivitetyt tulokset tulospalvelussamme) Kiepin hiihto saatiin suorittaa loistavissa - tosin ei hirmuisen luistavissa - olosuhteissa. Huhtasuon - Vaajakosken - Halssilan laduilla riitti vilskettä.

Kaikkiaan 136 osallistujaa nautti aurinkoisesta talvisunnuntaista Jyväskiepin hiihdossa, olosuhteet, latujen kunto ja Huhtasuon Hiihto 2000:n hienosti hoitamat järjestelyt antoivat hyvät puitteet kaikille kieppiläisille ja muille hiihtoon hurahtaneille.
Nihkeähköstä pakkaskelistä huolimatt ladulla pidettin melkoista vauhtia. Nopein oli Noormarkun Kalle Hyvärinen. Kieppiläisistä kovinta vauhtia piti Petri Ilomäki. Katso tulokset Huhtasuon Hiihto 2000:n sivuilta.
Kiepin kokonaistilanne on sekä yksilö- että joukkuekisassa mielenkiintoinen ja äärimmäisen tasainen. Tarkista tulokset tulospalvelustamme. Nyt kaikki nauttimaan lopputalven jäistä ja hangista! Lenkkitossujakaan ei kannata jättää nurkkiin nuhjottomaan, Kiepin juoksuun on aikaa enää 2 kuukautta. Tänä vuonna juostaankin sitten tutuissa hiihtomaisemissa Huhtasuolla. Tavataan siellä 22.5!