Pyöräilijät hymyssä suin Kuusaalla

1.8.2005

CCPicaron järjestämänä kaikille avoin Jyväskiepin pyöräily, vuosimallia 05, saatiin suorittaa loistavissa puitteissa.

CCPicaron voimakaksikko Kari Raivio ja Oiva Lipsanen olivat apujoukkoineen luoneet loistavat puitteet kisatapahtumalle Kuusaan kanavakioskin toimiessa kisan tukikohtana. Paikalle oli saapunut noin 80 pyöräilijää joten järjestäjien 100 kilpailijan tavoitteeseen on mahdollista päästä jo ensi vuonna, sillä näillä järjestelyillä kannattaa kaikkien pyöränselässä viihtyvien tulla kokemaan Laukaan tiet ja maastot.
Jyväskiepin päämatkan noin 40 km ympyräreitti oli miellyttävän vaihteleva ja sopivan haastava kaikkille mukana olleille. Samoin voidaan todeta kuntosarjan noin 20 km taipaleesta.
Järjestäjät olivat tilanneet paikalle myös loistavan kilpailusään vähätuulisena ja aurinkoisena.

Kilpailijoiden "jälkilöylyt" oli mukava kokea venekuljetuksen jälkeen telttasaunassa kauniin kanavareitin varressa.

Kaikkien mukana olleiden kesken arvotun koskenlaskun kahdelle voitti Tapio Lahtinen Lievestuoreen varikon joukkueesta. Muut tarkemmat tulokset selviävät ccPicaron www-sivuilta.

Kensun ja Jyväskieppiläisten puolesta Kiitokset mainiosta kisatapahtumasta CCPicaron kisaorganisaatiossa mukana olleille.

Arto Hakasalo
"Kiepittäjä"
--

Tiukkaa kiepin kärjessä

Tämänvuotinen Jyväskieppi on suunnistusta vaille paketissa. Kärkipaikkaa koko ajan pitänyt Kepardi Jukka-Pekka Järvinen on jo varmistanut mitalin, mutta sunnistuksessa ensikertalaisen kärkipaikkaa uhkaavat vielä Petri Ilomäki ja juoksun väliin jättänyt Keijo Sivill. Muista sarjoista kiihkein kamppailu Keljonkankaalla 25.9 käydään M40:ssä, jossa kärkikolmikko on 40 pisteen sisällä. Hatunnoston ja kumarruksen ansaitsee erityisesti ylivoimaisesti naisten sarjaa johtava Ulla Yrjölä, joka on kokonaiskisassakin sijalla 13.