Jyväskiepin ratkeaa ensi viikonloppuna

18.9.2005

Ensi viikonloppuna 25.9.2005 suunnistetaan tämän vuoden Jyväskiepin viimeinen osakilpailu. Tilanne kärjessä on kutkuttavan tasaväkinen.

Koko kiepin voitosta taistelevat ensikertalainen Jukka-Pekka Järvinen, joka monien yllätykseksi on pitänyt piikkipaikkaa jo luistelusta lähtien, Petri Ilomäki sekä takaa vaaniva, juoksun väliin jättänyt suunnistushirmu Keijo Sivill. Metsä on tunnetusti armoton ja niinpä lopullinen ratkaisu näiden kolmen keskinäisessä järjestyksessä voi olla mikä tahansa. Muilla ei kuitenkaan mitalikamppailuun ole asiaa. Muissa sarjoissa tasaisin kamppailu käydään M40:ssä Timojen Rinkinen ja Pekkala välillä. Naisten sarjaa ylivoimaisesti hallitseva Ulla Yrjölä voisi hyvällä suunnistuksella nousta kärkikymmenikköön ja nostaa pistesaaliinsa vielä reilummin yli 4000:n.
Nämä ja monta muuta tiukkaa kamppailua ratkeavat siis Keljokankaan maisemissa ensi viikonloppuna. Toimitus ja tulospalvelu toivottavat onnea ja liikkumisen riemua kaikille kiepittäjille!

PS. Kiepin tulokset saadaan vasta tiistaiaamuksi 27.9, koska tulos-palvelija on reissussa. Mutta ainahan pisteitä voi itsekin laskea. Kaavan kaikki muistanevat, eli siis pisteet = voittajan aika/oma aika x 1000