Jyväskiepin juoksu suoritettu

19.5.2007


Tuulisessa, toisaalta kuivassa ja aurinkoisessa säässä juostu Jyväskiepin 13km meni ennakko-odotusten mukaisesti. Naisissa kovinta vauhtia piti Sini Alusniemi ja miehissä Markku Mäkelä. Kieppiläisistä paras oli Keijo Sivill vieden täyden pistepotin eli 1000 pistettä. Joukkuekisan kärkeen meni Panda, tuntumassa K-Paun joukkue. Taitaa tänäkin vuonna suunnistus ratkaista kaiken.

Kuntokieppiläiset kiersivät radan kerran, joten he olivat maalissa ensin. 6,5 km:n radalla kärkisijat veivät Juhat Kauppinen ja Sairanen ajoillaan 25:01 ja 25:09. KENSUn oma juniori, luistelijana paremmin tunnettu Atte Santala oli hienosti kolmas. Parhaat Kuntokiepin pistepotit veivät Tapio Laitinen ja Pirjo Ilmavirta.

Sitten olikin aika odottaa maaliin kahden kierroksen juoksijoita. VirtU:n Markku Mäkelä oli kaikkein nopein ajallaan 48:38. Kova aika 13km:lle, harmi ettei Markku ole tänä vuonna Kiepissä mukana. Erityisesti kannattaa mainita vielä Sinin voittoaika 52:21, joka oli kokonaiskilpailun neljänneksi paras aika. Taisi pari miestä tehdä sen virheen, että yritti pysyä Sinin kannoilla turhan pitkään.

Kiepin yhteispisteissä kärjessä on Keijo Sivill (Myl), Santeri Takala (Myl) ja Leino Nisula (M50). M40-sarjan kärjessä on Jukka Iitti, M60-sarjassa Tauno Pitkänen ja naisissa Mari Sivill. Kuntosarjan kärkikolmikko on Tapio Lahtinen, Mika Hokkanen ja Pirjo Ilmavirta.

Kiitos osallistujille, talkooväelle ja kannustusjoukoille. Seuraavaksi Kieppi siirtyy soudun pariin sunnuntaina 3.6.2007.

Tulokset löydät tulospalvelustamme.

Keijo Ilmavirta

ps. Tervetuloa 50v syntymäpäivilleni Keljon Tapiolaan 9.6.2007 klo 14-17 välisenä aikana, ilmoittautumiset mielellään keijo.ilmavirta@panda.fi.