Lasten ja aikuisten rullaluistelukurssit alkavat

17.5.2008

Aikuisten rullaluistelukurssi järjestetään yksipäiväisenä (28.5.). Lasten rullaluistelukerho alkaa keskiviikkona 21.5. klo 17 ja mukaan voi ilmoittautua myös vain kesäkuun kerroille.

Aikaisemmin mainostetusta poiketen aikuisten rullaluistelun peruskurssi peruuntuu 21.5., mutta toteutuu keskiviikkona 28.5. klo 17.00-18.30 Keltinmäen koulun pihalla. Kurssin hinta on 10 euroa, ja illan aikana harjoitellaan mm. perustekniikoita jarrutuksista, turvallisesta liikkumisesta rullaluistimilla sekä matkaluistelun tekniikkaa. Lähtötaitoja et tarvitse, mutta toteuttele luistimiin ja tasapainoon niillä, jos ne ovat aivan uudet. Alkeistaidoista edetään melko nopeasi kehittämään omaa tekniikkaa, joten kurssi sopii myös edenneemmille, jotka haluavat luistelusta hyvän kuntoiluharrastuksen. Ilmoittautumiset 25.5. mennessä mailto:laura.kanervo@gmail.com. Tervetuloa!

Lasten Rulliskerho järjestetään Keltinmäen koulun pihalla viiden viikon ajan, eli juhannusviikolle asti keskiviikkoisin klo 17-18.30. Tarjolla on kaksi ryhmää - rullaluistelua aloitteleville ja toinen temppuja ja vauhtia hakeville. Rullaluistimilla on myös mahdollista pelata esim. rullakiekkoa, "ultimatea" tai jalkapalloa. Tule hauskan harrastuksen pariin. Opettajina Mika ja Verneri. Kerhon hinta on 30 euroa (kensulaisille 25 euroa) / 5 kertaa tai kesäkuussa 20 euroa (kensulaisille 15 euroa) / 3 kertaa. Ilmoittaudu heti mailto:laura.kanervo@gmail.com.