Jyväskiepin suunnistus suoritettu

17.5.2009

Suunnistuksen tulokset ja väliajat Suunta Jyväskylän nettisivuilla. Kiepin pistetilanne tulospalvelussa!

Jyväskieppi on nyt puolimatkassa, kun osalajeista kolme on onnistuneesti takana. Suunnistus oli tänä vuonna siirretty pois syksystä ensimmäiseksi kesälajiksi. Osallistuija olikin reilusti totuttua enemmän. Keli suosi suunnistajia ja ratamestari oli keksinyt matkan varrelle mietittäväksi paljon pään vaivaa.

Kuntokiepin 4 km radan nopein suunnistaja oli Laura Kanervo. Pirjo Karetie antoi hänelle tiukan vastuksen jääden vain 2 sekuntia Lauran perään. Tällä tuloksella Pirjo jatkaa edelleen kokonaiskilpailun kärjessä Lauran pitäessä kakkostilaa. Kuntokiepin joukkuekilpailun kärjessä jatkaa Kilokivet!

Kiepin 8 km radan voittoon suunnisti Marko Tölli. Seppo Särkkä ja Lauri Pohjola veivät seuraavat mitalisijat jääden voittajasta pari minuuttia. Antti Lehtinen selviytyi viimeisenä haasteellisesta radasta alle tunnin. Pandan Seppo pystyi ainoana lyömään kiilaa Epäsuunnan rintamaan.
 
Heikki Silvastin suunnistus nosti hänet Kiepin kärkeen. Sijalta 13 toiseksi ponkaisi Lauri Pohjola.  Moni muukin suunnistaja paransi sijoitustaa hurjasti. Kovimman nousijan tittelin nappasi 16 pykälän parannuksella Asko Senttula.

Naisten kärjessä jatkaa Hanna Kakkonen. Joukkuekilpailussa Epäsuunta vei kärkipaikan VAJE:lta, joka tipahti neljänneksi. Panda ja poliisit säilyttivät sijoituksensa.

Tänään varmaan lähes kaikki joutuivat toetamaan, että erehtyminen on inhimillistä - niin myös tulospalvelussa. Pistäkää siis palautetta tulemaan, kun huomaatte virheitä.

 

Ulla Yrjölä