Jyväskiepin 2009 lopputulokset

31.8.2009

Kari Köninkille ja Ulla Yrjölälle Jyväskiepin 2009 parhaat pisteet. Panda ja Kilokivet joukkuekilpailujen voittoihin.

Jyväskiepin yhteenveto

Vuoden 2009 kolme kovinta Jyväskiepin kiertäjää on nyt selvillä. Järjestys kuuluu Kari Köninki, Lauri Pohjola ja Jarkko Koponen. Vaikka voittaja onkin tuttu nimi aiemmilta vuosilta, mukava saada kärkikolmikkoon tuoreita kasvoja! Naisten parhaat pisteet keräsi Ulla Yrjölä, seuraavina Anneli Mörä-Leino ja Pirjo Ilmavirta. Pisteisiin lasketaan mukaan 5 parhaan lajin pisteet sekä kuudennen lajin pisteistä 20 %.

Vaikka Panda oli joukkueena vasta toiseksi paras juoksussa, pisteet riittivät pitämään karkkitehtaan porukan joukkuekilpailun kärkisijalla. Epäsuunta pysyi kuin pysyikin suunnassa ja sijoittui joukkuekilpailussa toiseksi. Kensulaisia konkareita vilisevä VAJE oli Kiepin osakilpailuissa tarpeeksi täynnä ja joukkueen sijoitus lopputuloksissa kolmas.

Kuntokiepin yhteenveto (korjattu)

Kuntokiepin henkilökohtaisessa tilastossa vuoden 2009 parhaan pistesaaliin keräsi Pirjo Karetie, toisena KiloKivien Jouni Leppänen ja kolmantena Laura Kanervo. Lopputuloksiin lasketaan mukaan neljä parhaiten pisteitä tuonutta lajia sekä 5. ja 6. lajin pisteistä 20 %.

Kuntokiepissä otettiin mittaa ensimmäistä kertaa myös joukkueiden välillä. Jyväskiepin historian ensimmäisen Kuntokiepin joukkuekilpailun potin korjasi niin ikään Kiepin ensikertalaisista koostuva muuramelainen KiloKivien joukkue.

Onnittelut kaikille hienoista Kieppi-kierroksista!

Ulla Yrjölä

P.S. Jos havaitsette pistelaskussa virheitä, laittakaa palautetta tulemaan.