Kiepin tilanne pyöräilyn jälkeen selvillä

7.8.2011

Descomin Jani Sompi ja Mikko Niemi Jyväskiepin ja Kuntokiepin vauhdikkaimmat. Skanskalla paras Jyväskiepin joukkuesuoritus.

Jyväskiepin pyöräily poljettiin sunnuntaina 7.8. CC Picaron järjestämässä Peurunka-tempossa. Vain pari lyhyttä sadekuuroa kasteli jälkipään lähtijöitä, osa sai polkea täysin kuivassa kelissä - mutta viimeisimmät kastuivatkin sitten kunnolla viimeistään loppuveryttelyssä.

Jyväskiepin 38 km matkalla nopein Kiepin kiertäjä oli Jani Sompi ajalla 58:55, myös Santeri Takala selvisi reitistä alle tunnissa (59:18). Naisten nopein oli Ulla Yrjölä (1:07:15).

Kuntokiepin 20 km matkan polki koviten Mikko Niemi (34:14) perässään Laura Kanervo (35:52).

Jyväskiepin kärjessä jatkaa pyöräilyssä neljänneksi sijoittunut Toni Pikkarainen. Häntä ajavat takaa Lauri Pohjola, Santeri Takala, Jani Sompi ja Marko Tölli, joiden keskinäinen piste-ero on vain pari kymmentä pistettä. Naisten kärjessä jatkaa Kirsi Korpikoski. Kuntokiepin kärkeen nousi Lasse Saari.

Jyväskiepin joukkueista pyöräilystä parhaat pisteet keräsi Skanska, Kuntokiepin puolella Descom. Jyväskiepin joukkuekisassa kärjessä jatkaa Epäsuunta. Kuntokiepin kärkipaikka pysyi Landis+Gyrillä.

Kiitokset Okille ja kaikille muille CC Picaron porukoille sekä itse kisasta, kuin myös kiertäjille järjestetystä valmistavasta harjoituksesta (osallistujia reilut parikymmentä!).

Kiitos myös "kuskeille", huoltajille, kannustajille - kaikille tapahtumaan osallistuneille!

Ulla Yrjölä

P.S. Pyöräilyn viralliset tulokset löytyvät CC Picaron sivuilta. Jos havaitset virheitä niissä, ota yhteyttä kilpailun järjestäjään.

Kiepin tulokset ovat tulospalvelussa. Raportoithan myös niissä havaitsemasi virheet (sähköpostilla u1 at luukku.com tai puh. 040 5877475).