Kiepin soutu Joutsassa 20.8. - soudun tulokset netissä

22.8.2011

Lauri & Marko maalissa II-lähdössä Kuva: Ulla
Lauri & Marko maalissa II-lähdössä Kuva: Ulla
Tommi & Mika maalissa II-lähdössä: Ulla
Tommi & Mika maalissa II-lähdössä: Ulla

Jyväskiepin ja Kuntokiepin kiertäjät suorittivat vesilajin Joutsan souduissa 20.8. Pienveneistä/kajakeista nopein oli Santeri Takala 54:10.

XXXI Joutsansoudut saatiin soutaa hyvissä olosuhteissa. Lämmintä oli vajaat 20 astetta, aurinko yritti pilkistellä pilvien raoista ja tuulikin pysyi inhimillisissä lukemissa, vaikka sääennusteet varoittelivat sisävesillä liikkujia vaarallisen voimakkaasta tuulesta. Paluumatkaa toki hidasti napakka sivuvastainen. Joutsaan oli saapunut aiempia vuosia vähemmän puuvenesoutajia, joten Kiepin kiertäjät varmaankin toivat tapahtumaan mukavasti lisäväriä.

Järjestävä taho oli erityisen ilahtunut mukana olevien kajakkien määrästä - ja kaavaili tarjoavansa tästä lähtien omat sarjat miehille ja naisille. Järjestäjät varmaankin ihailivat kajakkien pirteää esiintymistä niin kovasti, että sarjan palkinnot jäivät jakamatta. Ne ovat kuitenkin tallessa ja kolme nopeinta melojaa saavat palkintonsa Jyväskiepin juoksussa, missä siis jaetaan myös suunnistuksen palkinnot.

Pienveneistä nopein oli palkintojen jaosta bongattujen tulosten perusteella Skanskan Santeri Takala puuveneyksiköllä soudetulla ajalla 54:10. Naisten nopein, vastaavalla välineellä, oli Ulla Yrjölä reilun 58 minuutin ajallaan.

Pisteet lasketaan viimeistään tiistaiksi.

Tulokset

Ulla Yrjölä