HIPPO-luistelukisat Viitaniemessä

18.2.2012

Kisat käytiin loistavissa olosuhteissa pikku pakkasessa ja väki näytti viihtyvän. Koko Suomen ensimmäiseen HIPPO-luistelukilpailuun osallistui luistelijoita yhteensä 148.

HIPPO-luistelukisojen historia on nyt aloitettu

Hieno sää ja innokkaat osallistujat virittivät hyvän tunnelman koko perheen ulkoilutapahtumaan. Liukas ja erinomainen jää toi oman haasteensa aivan pienimpien sarjoihin. Mutta pienimmätkin kypäräpäät selvisivät reippaasti etusuoran 50 m (T/P alle 5 v.) ja 100 m (T/P alle 7 v.) matkoilla.

Kaikki osallistujat saivat luistelunsa jälkeen mitalit, mehut ja munkit - eikä mahdolliset kaatumiset liukkaalla jäällä jääneet varmastikaan vaivaamaan mieltä. Koululaisten sarjoissa nähtiin tiukkoja kiritaisteluja lyhyen radan eli short trackin 111 m:n ja 333 m:n matkoilla. Alkuerien 4 nopeinta luistelijaa selvittivät tiensä finaaliin T/P 9 -vuotiaiden sekä P 11 sarjoissa ja kärjen järjestys saattoi vielä vaihtua.

Suoraan lopputuloksista luisteltiin T 11, T/P 13 ja T 15 sarjoissa, joissa oli tänä vuonna vielä vähän osallistujia. Toivottavasti ensi vuonna nähdään näissäkin sarjoissa runsaslukuisempaa leikkimielistä kamppailua.

Palkinnot oli jakamassa Henri-Hippo ja Kensulainen pikaluistelija Verneri Kinnunen, jolle saamme toivottaa onnenpotkut tuleviin junioreiden MM-kisoihin Japaniin.

Kilpailujen aikataulu pysyi hyvin alkuperäisessä suunnitelmassa, jopa jouhevammin kuin, mitä lähtölistoihin oli kirjattu. Suuri kiitos kilpailujen läpi viemisestä kuuluu KENSUn talkooväelle ja osaaville luistelukouluopettajille.

Suuri kiitos myös osallistujille ja huoltajille sekä yhteistyökumppaneille! Jatketaan tapahtuman kehittämistä niin, että ensi vuonna saisimme jälleen nähdä iloisia ilmeitä HIPPO-luistelukisojen merkeissä.

Palautetta ja kysymyksiä voi laittaa KENSUn luistelukoulun sähköpostiin: luistelukoulut(at)gmail.com

Luistavaa laskiaisviikonloppua, hiihtoloma-aikaa ja talven jatkoa toivottaa kilpailunjohtaja, Laura KanervoLisätietoja: /luistelu/hippo-luistelukisat/