KENSU kannustaa jäseniään kilpailemaan

14.2.2012

KENSUN johtokunta päätti vuoden 2012 tuista KENSUn lajeissa kansallisella tasolla kilpaileville.

KENSUn johtokunta on päättänyt tukea vuonna 2012 jäsentensä osallistumista kansallisen tason urheilutapahtumiin seuraavasti.

KENSUn lajeissa (pika/rulla/retkiluistelu, potkukelkkailu/lautailu) yksi henkilö voi anoa tukea maksimissaan 50 € / vuosi. Tukea voi anoa lisenssikuluihin sekä kansallisten tai kansainvälisten kilpailujen osallistumismaksuihin. Tuen saaminen edellyttää, että kilpailuun on osallistuttu. Hae tukea lyhyellä, vapaamuotoisella hakemuksella 31.12.2012 mennessä ja laita liitteeksi maksukuitit sekä ote tulosluettelosta (tai linkki). Hae kerralla koko 50 € /summaa eli vain yksi hakemus / vuosi / henkilö.

Lisäksi johtokunta on päättänyt maksaa KENSUn Kalevan Kierros ja Kalevan Puolikas joukkueiden joukkuemaksut vuonna 2012. Tuki edellyttää, että joukkueen jäsenet ovat KENSUn jäseniä ja joukkueen nimessä näkyy selvästi KENSU. Kalevan Kierroksen joukkueeseen katsotaan kuuluvaksi kaikki täyden matkan hyväksytysti (vähintään neljä lajia) KENSU KK:n nimissä suorittaneet.  Kalevan Puolikkaalla joukkuemaksu on kiinteä ja siihen kuuluvat nimetyt henkilöt.

Ulla Yrjölä