Puheenjohtajan palsta

22.3.2012

Tervetuloa joukolla Viitaniemen ammattiopistolle kevätkokoukseen ja luistelukauden päättäjäisiin. Muistellaan silloin vielä lisää kulunutta kautta kahvittelujen lomassa.

Toiminnallisesti sekä tuloksellisesti menestyksekäs luistelukausi 2011 -1012 on nyt takana. Samalla seuran toiminnan 66. vuosi on alkanut vilkkaan ja urheilullisen toiminnan merkeissä. Näistä mainittavimpia ovat Jyväskiepin luistelun ennätysmäinen kilpailijamäärä, loistava menestys Veteraaniurheiluliiton pikaluistelukisoissa sekä ensimmäiset valtakunnassa järjestetyt Hippo-luistelut. Kaikesta tästä kiitos kuuluu aktiivisille eri tehtävissä toimineille seuran jäsenille.
Talven harjoitusvuorot Viitaniemessä keräsivät sankan joukon kiertämään koko kentän 333 m:n pituista rataa. Parhaimmillaan radalla oli viitisenkymmentä aikuisluistelijaa. Merkillepantavaa oli mukaan tulleet lukuisat uudet aikuiset pikaluistelijat.
Kuluneella kaudella seuramme luistelijat saavuttivat useita Suomen-mestaruuksia ja himmeämpiä SM-mitaleja.
Seuramme kirkkaimman luistelutähden Vernerin kausi on myös ollut nousujohteinen ja ennätysrikas. Nuorten MM-valmennettavana ja maajoukkue-edustajana hän on edustanut seuraamme talven aikana aina Japania myöten.
Taloudellisesti vuosi 2011 oli myös erittäin hyvä. Tämä johtuu mm. seuran järjestämistä onnistuneista, osallistujarikkaista tapahtumista. Tulevalle kaudelle saamme ehkä vielä lisää näkyvyyttä ja laadukkuutta lähdettyämme  mukaan Nuori Suomi Sinetti-seura projektiin. 
KENSUn liikuttavin toiminta eli Jyväskieppi on hyvässä vauhdissa ja 1/3 lajeista on jo suoritettukin.
Sitten vaan kompassit, juoksutossut ja soutuhanskat esiin ja kohti uusia koitoksia.