Junnukieppi mukaan Kieppi-tarjontaan

29.12.2012

KENSUn tarjonnassa ensimmäistä kertaa nyt myös Junnukieppi. Omat sarjat "ylä- ja alakouluikäisille"!

Junnukieppi on KENSUn tarjonnassa ensimmäistä kertaa. Tarjolla on kaksi sarjaa "ala- ja yläkouluikäiset" eli alle 13 vuotiaat tytöt ja pojat, sekä alle 16 vuotiaat tytöt ja pojat.

Lajit ovat tutut: luistelu, hiihto, suunnistus, pyöräily ja juoksu. Vesilaji (soutu tai melonta) jää Junnukiepistä kuitenkin pois. Toki senkin voi suorittaa, jos lajia harrastaa tai se muuten tuntuu mahdolliselle.

T/P16 kilpailevat samoilla matkoilla, mitä Kuntokiepissä. T/P13 on tarjolla lyhyemmät matkat: luistelu 1 km, hiihto 3 km, suunnistus 2 km, pyöräily 6 km ja juoksu 1,5 km.

Junnukiepin Kieppimaksu on 15 €. Kuhunkin osakilpailuun on oma järjestäjäkohtainen pienempi osallistumismaksu, joka selviää järjestäjän kilpailukutsusta.

Kaikki osallistujat palkitaan kunkin osakilpailun jälkeen. Koko Junnukiepin hyäksyttyyn suoritukseen riittää 3 lajia ja pisteitä voi kerätä 5 osakilpailusta. Koko kilpailun sijoituspalkinnot jaetaan sarjoittain 3 parhaalle sekä kaikkien 3 lajia suorittaneiden kesken arvotaan Junnukiepin pääpalkinto sekä muita tavarapalkintoja.

Kannusta kaverisikin mukaan!