Syyskokouskuulumisia

11.11.2013

KENSUn syyskokous pidettiin 9.11. Johtokuntaan uutta verta. Lasse Saari KENSUn puheenjohtaja 2014.

Taloudellisesti hyvin voivassa ja toiminnaltaan aktiivisessa seurassa syyskokouksen kiinnostavimpia päätöksiä ovat luonnollisesti toimihenkilövalinnat. KENSUn johtoon ensi vuodeksi valittiin mm. Jyväskiepin 2013 pistelaskusta ansiokkaasti vastannut Lasse Saari.  Johtokuntaan saatiin muutakin uutta ja uusvanhaa verta, kun johtokunnan jäseniksi tulivat valituksi uutena Kalle Sumelles ja KENSU-aktiiviksi paluun tekevä Keijo Ilmavirta.

Johtokunta kokonaisuudessaan 2014 on siis: Laura Kanervo, Kari Niittylä, Keijo Ilmavirta, Kalle Sumelles, Aimo Väisänen, Jukka Iitti sekä puheenjohtaja Lasse Saari. Lämpimät onnittelut KENSUn luottamushenkilöille!

Jaostojen vastaavat ovat

  • Luistelu: Aimo Väisänen
  • Veteraaniurheilu: Hannu Luoma
  • Potkukelkkailu: Anneli Mörä-Leino
  • Jyväsjärvisoutu: Anneli Mörä-Leino

Seuran lajit 2014 ovat vanhat tutut pika-, rulla- ja retkiluistelu sekä potkukelkkailu. Samoin jäsenmaksut pysyivät ennallaan. 

Luistelukaudella 2013/2014 KENSUn kilpailutoiminta on aktiivista. Seuran mestaruuscup (OP-cup) laajenee käsittämään neljä eri osakilpailua ja viisi luisteltavaa matkaa. (Kts. ajankohdat Tapahtumakalenterista).  15.2.2014 KENSU järjestää lapsilleHippo-luistelun ja vähän aikuisemmille Suomen veteraaniurheiluliiton SM-luistelut. Jyväskiepin luistelu on vuorossa 8.3.2014.

Tutut luistelukoulut, Jyväskieppi ja Jyväsjärvi-soutu ovat KENSUn toimintaa myös tulevalla kaudella.

 

Ulla Yrjölä