Kiepin pyöräilyn satoa

24.8.2014

Kasa kieppiläisten arvontapalkintoja
Kasa kieppiläisten arvontapalkintoja

Kiepin viides laji pyöritelty vaihtelevassa kesäsäässä. Pekka Aholle pisteitä täysi tonni, Ulla Yrjölä naisten nopein.

Kiepin pyöräily on onnelisesti takana. Tuuli ei liiemmin menoa haitannut. Jälkipään lähtijät saivat kuitenkin melkoisesti vilvoitusta 1. kääntöpaikan tienoille osuneesta reippaasta sadekuurosta. Maalissa onneksi odottivat Peurungan saunat kuumina!

Viralliset tulokset eivät vielä ole käytettävissä, mutta näyttäisi sille että Team Nitron Pekka Aholla oli "lääkkeet kohdallaan", sillä hän oli Peurunka-tempon yhteydessä kisatussa Jyväskiepin pyöräilyosakilpailussa kieppliäsistä nopein (1:00:21,7). Eerik Nieminen jäi (1:00:34,8) Pekasta vain jokusen senkunnin. Naisista nopein oli Ulla Yrjölä (1:05:51,1) ja Kirsi Korpijärvi Kieppiä kiertävistä naista toiseksi nopein (1:10:00,4).

Kuntosarjan tulokset eivät valitettavasti tarttuneet älypuhelimen kameraan, joten niiden osalta tarina täydentyy lähiaikoina.

Tulokset löytyvät piakkoin järjestäjän CC Picaron sivuilta. Picaro Okin johdolla järjesti jälleen kerran oivan pyöräilykisan kiepinkiertäjille. KENSUlta suuret kiitokset pitkäaikaiselle yhteistyökumppanille!

Kieppiläiset kiiruhtivat kotimatkalle sen verran vauhdikkaasti, että iso kasa arvontapalkintoja unohtui ottaa mukaan. Jussi Myyryläinen voitti pääarvontapalkinnon, 100 € Budget Sport lahjakortin. Voittajat (alla) voivat tulla kyselemään palkintoaan allekirjoittaneelta esim. Laajavuori MTB:ssä tiistaina, Tähtisadeajoissa sunnuntaina tai viimeistään Kiepin juoksussa.

Leevi Kotamäki
Veikko Vuorinen
Arto Martin

Ulla Yrjölä