KESÄTREENIT

Kesätreenit alkavat maanantaina 31.5. ja treenit jatkuvat torstaihin 2.9 asti. Heinäkuu vietetään lomaa.

Treenipäivät ovat maanantaisin ja torstaisin klo 18-19. Aloituspaikka Viitaniemien koulun kentällä.

Keskiviikkoisin järjestetään rullaluistelukoulu. Paikkana JAMKin piha-/parkkialue. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan. Rullaluistelukoulussa on säävaraus eli sateella treenejä siiretään viikolla eteenpäin niin, että treenimäärä tulee täyteen. 

Huom. rullaluistelukoulussa vaaditaan omat suojustimet ja rullaluistimet. Jokainen lapsi tulee olla vakuutettu.

 

Kesätreenit koostuvat monipuolisesta ja vaihtelevasta harjoittelusta.Tavoitteena on tukea pikaluistelullisia elementtejä sisällyttämällä jokaiseen treeniin lajiharjoitteita. Tämän ohessa tullaan tekemään yleisliikunnallisia harjoitteita, jotka vahvistavat lasten ketteryyttä ja motoriikkaa. Treeneissä  tullaan pelailemaan myös palloilupelejä ja muita yhteishenkeä vahvistavia leikkejä. Tärkeää on hyvä meininki iloisella asenteella! Kesätreenit tarjoavat lapsille mahdollisuuden tutustua toisiinsa ja jatkaa liikkumista tutussa porukassa tuleva talvikausi mielessä pitäen.

Ryhmiä jaetaan tarvittaessa ilmoittautuneiden mukaan.

Kaikki ovat tervetulleita taitotasosta ja iästä riippumatta. Aiempi kokemus pikaluistelusta ei ole välttämätöntä! 

Huoltajilla on mahdollisuus osallistua ilmaiseksi aikuisten treeneihin, jotka järjestetään samaan aikaan lasten treenien kanssa. Aikuisten treenit eivät ole säännölliset ja niistä ilmoitetaan aina erikseen.

 

Kesätreeneihin voi ilmoittautua joko kesäkuulle ja/tai elokuulle. Heinäkuu vietetään kesälomaa.

Treeneissä on mahdollista käydä kerran tai kahdesti viikossa. Rullaluistelukoulu on erikseen. Ensimmäinen kerta on tutustumiskerta, joka on ilmainen. Seuralta on tarvittaessa anottavissa tukea vähävaraisten liikkumiseen.

 

LINKKI ILMOTTAUTUMISEEN:

https://forms.gle/Zkrv49gYNdDyvAvNA