Soutu

Huomaathan, että lisää tietoa (tulokset, lähtölistat, ohjeet, yms.)                           Olemme myös Facebookissa!
löytyvät aikanaan sivun vasemman laidan linkkien takaa

30. Jyväsjärvi-soutu

 

16.6.2022

Tervetuloa KENSUn talkoovoimin järjestämään kesäkauden aloittavaan kirkkovenetapahtumaan, johon on vuosittain kerääntynyt jopa yli 50 venekuntaa eli lähes 800 soutajaa. Kesäkuun Jyväsjärvi-soutu tullaan viettämään juhlallisissa tunnelmissa, sillä kyseessä on jo 30. kerta kun soutu järjestetään. 

Jyväsjärvi-soutu on kaikki yhdistävä raikkaan ulkoilman tapahtuma, jossa nautitaan yhdessä olemisesta ja yhdessä tekemisestä. Jyväsjärvi-soudussa on ollut aina mukana kirjava joukko soutajia. Kisaan ovat tervetulleita kaveriporukat, työporukat, urheiluseurat ja kaikenlaiset muutkin kokoonpanot. Kisassa joukkue kuin joukkue tekee työtä yhdessä ja riemuitsee maaliintulosta. Tapahtuma on myös ainutlaatuinen tilaisuus päästä näkemään ennätysmääräinen joukko kirkkoveneitä samanaikaisesti yhdellä järvellä. 

Soutu starttaa Hotelli Alban luota Ylistön sillan alta useassa erässä enintään seitsemän veneen erissä. Näköalat sillalta ovat huikeat ja ne tarjoavat mahdollisuuden nauttia kisatunnelmasta ja elää yhdessä venekuntien iloa sekä onnistumisia, eikä hauskoilta kömmähdyksiltäkään aina vältytä. Mikä olisikaan ihanampaa kuin nauttia aurinkoisesta kesäpäivästä liikunnan äärellä livemusiikin kera, valovoimaisessa seurassa. 

Kisassa jokaisesta venekunnasta palkitaan kolme ja lisäksi venekunnat osallistuvat arvontaan, jossa voi voittaa Hotelli Alban lahjoittaman saunaillan iltapaloineen. Nopein venekunta palkitaan kiertopalkinnolla. Joka vuosi palkitaan myös jokin joukkue erikoispalkinnolla. Vuonna 2021 palkinnon sai jo useamman vuoden kilpailuun osallistunut Osaamisvaje -joukkue, joka on yrittänyt ja pystynyt paikkaamaan vuosittain soutuun liittyvää osaamisvajettaan. Joukkue on yksi aktiivisimmista Jyväsjärvi-soudun harjoittelijoista. Se on kohottanut soudulla paitsi kuntoaan myös yhteishenkeään fiilistelemällä soutukisan tunnelmia yhteisen pöydän ääressä kisan jälkeen.

Kerää joukkue ja tule kisaan! 

Kirkkoveneen voit varata KENSUlta. Ilmoittaudu pian, jotta pääset haluamaasi erään ja saat toiveidesi mukaan joko kilpa- tai kuntosarjatasoisen veneen. 

Olemme pystyneet järjestämään koronasta huolimatta viime vuosina soututapahtuman, joka oli turvallinen ja joka on tuonut iloa monen arkeen. Tähän pyrimme myös tänä vuonna. Seuraamme koronatilannetta ja ajankohtaisia suosituksia, joiden mukaan toimimme. 

Tapahtuman aikataulu 

● I lähtö15.30 

● II lähtö 16.20 

● III lähtö 17.10

● IV lähtö 18.05 

● V lähtö 18.50 

● VI lähtö 19.40 

Kisakeskus: Hotelli Alban ulkoterassi Jyväsjärven rannalla 

Soutureitti: Ylistön silta – Siltakadun silta – tutkimuslautta Aino – Siltakadun silta – Sulkurannan siirtolapuutarha (5 km) 

Sarjat: Kilpasarja ja kuntosarja (veneessä 14 soutajaa ja 1 perämies)

Palkinnot: Jokaisen venekunnan 3 jäsenelle arvontapalkinto

Ilmoittautuminen ja maksut

Osallistumismaksut:

  • Omalla veneellä 140 EUR (5.6. asti)
  • KENSUn kautta vuokratulla veneellä 200 EUR (5.6. asti)

Jos ilmoittautuminen tapahtuu 5.6. jälkeen, korottuu osallistumismaksu 50 EUR.

Peruutusmaksu:

  • 75 €, jos peruminen tapahtuu 5.6. jälkeen.

Perämiesmaksu:

  • 15 € 5.6. asti
  • 20 € 6.6. lähtien

Ilmoittaudu täällä.

 

Aiempien vuosien kuvia voit katsella täältä ja tuloksia voit tarkastella Tulospalvelu-sivulta.

Lisätietoja:    Anneli Mörä-Leino 040 768 3494 tai anneli.mora-leino@elisanet.fi

Tervetuloa!