KENSU

Uutisia

Tammikuun viimeisenä viikonvaihteena kilpailtiin Seinäjoella juniorisarjojen Hopealuistinmestaruuksista tarkoin koronaohjeistuksin. KENSU:n nuoresta junioriryhmästä kilpailuihin osallistuivat tytöistä Lunabella ja Juliet Kouko sekä pojista Ahti ja Kusti Lopez-Lehto, Antti Lauronen ja Lauri Leppänen. (teksti jatkuu)
... KENSUn vuorot jatkuvat VAIN yli 18-vuotiaiden osalta. Eli kaikki lapset ja nuoret (niin luistelukoulut, pikaluisteluryhmät ja kaikki muutkin), heidän osaltaan jäävuorot ovat perutut. Aikuiset voivat jatkaa normaalista jäävuoroillaan. T. pj@kensu.fi
... on julkaistu nettisivuillamme
Ensi viikon torstaina ja lauantaina käynnistyvät jälleen lasten luistelukoulut. Ohessa ohjeet ilmoittautumiseen ja valokuvia syyskauden harjoituksista:
Talvikilometrikisa poljetaan 1.1.-28.2.2021. Joukkueeseen voi liittyä os.koodilla KENSU2021. Kisasta löytyy lisätietoa sivulta www.kilometrikisa.fi ja tätä kautta voi myös ilmoittautua mukaan.
Mika Kanervolta löytyy oheisen liitteen mukaisia tarvikkeita
Tiistaina 15. joulukuuta käynnistyi KENSU-cup perinteisesti 3000 metrin yhteislähtökisalla. Juniorit avasivat cup-kisansa puolen kierroksen sprintti-luistelulla
... 24.12., 26.12. ja 31.12.2020.
Suomen Luisteluliiton seurakehittäjä, pikaluistelija Juho Vaittinen piti kensulasille viime tiistai-iltana valmennusillan, jossa hiottiin pikaluistelun tekniikkaa monenlaisin harjoittein. Mukaan oli ehtinyt mukavasti seuramme aktiiveja juniori-ikäisistä varttuneisiin. Opastajana oli myös KENSU:n junioreita valmentava pikaluistelija Jaakko Hautamäki. Ohessa kuvasatoa treeni-illasta. Kuvannut Pedro Lopez-Lehto.
RSS ATOM