KENSU toimii

Uutisia

Kaikkiaan 20 KENSU:n luistelijaa kellotti vauhtejaan tiistai-iltana: 8 pikkuradan junioria ja 12 isoratalaista. Matkoina olivat pikkuradan kiitäjillä 500 metriä ja varttuneemmilla luistelijoilla 500 ja/tai 1000 metriä. Olosuhteet olivat hyvät kohtalaista tuulta lukuunottamatta. Jaakko Hautamäki piti kovinta vauhtia hätyytellen 500 metrillä 40 sekunnin rajaa ja tonnikin kulki vauhdikkaasti. Ohessa tulokset.
Kensun juniorikansalliset kokosivat liki viisikymmentä luistelijaa Jyväskylän lisäksi Seinäjoelta, Helsingistä, Kuopiosta, Oulusta, Tampereelta ja Porista. Ikäluokiltaan G-junioreista aina A-junioreihin saakka. Kisan kuluessa alkanut voimakas lumisadekaan ei lannistanut mukavaa kisatunnelmaa. Ohessa kuvasatoa (kuvannut Veera Lopez-Lehto) ja lopputulokset kilpailuista.
KENSU mukana 17 luistelijan voimin. Kotiintuomisina junioreille omia ennätyksiä, mitaleita ja mukavia kisamuistoja.
Kirsi Korpijärvi, Ami Väisänen ja Kari Köninki mitalikantaan
Viime lauantaina 14. tammikuuta järjestettiin Helsingin Oulunkylän tekojääradalla perinteiset Clas Thunbergin muistokisat. KENSU:n luistelijoita oli kisoissa mukana 3 junioria ja 4 master-luistelijaa.
Lumisateesta ja tuulisesta säästä huolimatta 15 luistelijaa lähti kokeilemaan vauhtejaan. Nuoremmat juniorit luistelivat pikku radalla 300 ja 500 metriä. D-ja C-juniorit sekä aikuiset luistelivat isolla radalla 500 ja 1500 metriä.
Aloitetaan torstaina 12. tammikuuta ja lauantaina 14. tammikuuta. Ilmoittautuminen 9.1. mennessä. Opetusta on torstaisin klo 16.30–17.30 tai lauantaisin klo 9–10. Kevätkausi vko 2–6. Luistelukoulun hinta kaudelle on 50€ 1krt/vko tai 85€ 2krt/vko.Voit valita opetuksen 1 tai 2krt viikossa! Omat luistimet ja kypärä. Pikaluistelun valmennusryhmän hinta 75€ (2krt/vko). Pikaluistimet saa lainaksi seuraltamme. Ilmoittautuminen luistelukoulujen sivulta tai sähköpostiin luistelukoulut@gmail.com
RSS ATOM