Luistelukoulut

Torstaisin klo 16.30–17.30 tai/ja lauantaisin klo 9–10 Viitaniemen kentällä

Kevään harjoitukset alkavat viikolla 3 ja päättyvät viikolla 8. 

Omat luistimet ja kypärät mukaan.

Harjoittelu 1krt/vko (to TAI la) yht. 60€ tai 2krt/vko yht. 80€. 

UUSI luistelukoululaisille suunnattu pikaluistelun starttiryhmä treenaa 2 kertaa viikossa. Torstaisin vuokrattavilla pikaluistimilla pikaluisteluryhmässä ja lauantaisin omilla luistimilla luistelukouluryhmässä. Hinta 35€/kk.

Edistynyt pikaluisteluyhmä treenaa 4 kertaa viikossa (ti, to, la, su). Hinta 35€/kk.

Lisätietoja pikaluistelun valmennusryhmästä antaa Jaakko Hautamäki

 hautamaki_jaakko@netikka.fi

Voit valita luistelukouluopetuksen 1-2krt viikossa!

Pakkasraja on -20C ja sen ylittyessä vanhempia tiedotetaan tekstiviestitse. Opetuskerran peruuntuessa kerta siirtyy viikolla eteenpäin eli luistelukoulu jatkuu viikon pidempään. Luisteluvuorolle saa kovalla pakkasellakin mennä, mutta opetusta ei ole.

Ilmoittautuminen tarvittaessa myös sähköpostin kautta osoittesseen luistelukoulut@gmail.com. Ilmoittautumisen yhteydessä mainitse: luistelijan nimi, syntymäaika, huoltajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä luistelukoulun päivä/päivät ja ryhmä. Luisteluryhmien kuvaukset löytyvät alta.

Luistelukoulujen vastaavana toimii Erika Hakkarainen. Tiedustelut: luistelukoulut@gmail.com

KENSU Ry:n luistelukoulu ei kata lasten tapaturmavakuutusta.


Valitse lapsellesi sopiva ryhmä:

3-5 v. Alkeet-ryhmässä totutellaan luistimiin ja tasapainoon. Yhdessä harjoitellaan eteenpäin pääsemistä, kaatumista, liukkaalla jäällä pystyyn nousemista ja liukuja. Lasten iän huomioiden edistysaskeleet ovat usein pieniä, mutta sitäkin tärkeämpiä. Ennen ensimmäistä luistelukoulukertaa olisi hyvä olla yksi kokeilukerta jäällä alla.  

4-8 v. Jatkoalkeet-ryhmässä lähtötasona riittää tasapaino luistimilla sekä eteenpäinluistelun taito. Ryhmässä harjoitellaan liukumista, kaartelua ja erilaista teränkäyttöä luistimilla erilaisten leikkien kautta. Tasapaino ja rohkeus luistelussa kehittyvät vähitellen.

5-11v Etenevät-ryhmässä luisteluleikit ovat alkeisryhmiä vauhdikkaampia ja lapsen ketteryys on eduksi. Luistelutaito ja vauhti kehittyy erilaisten harjoitusten kautta ja luistelutaitoja kehitetään jokaisen omalla tasolla. Harjoituksissa on monipuolisia tekniikkaa tukevia harjoitteita ja erilaisia taitoratoja. 

5-11 v. Pikaluistelun starttiryhmä on tarkoitettu pikaluistelusta innostuneille lapsille, joilla on jo kerrytettyä luistelutaitoa. Sirklausharjoitteet ja kaarre-luistelu tulee olla tullut jo aiemmin tutuksi. Pikaluistelun starttiryhmää treenaa kaksi kertaa viikossa: torstaisin pikaluistimilla pikaluisteluryhmässä ja lauantaisin etenevien ryhmässä omilla luistimilla.

Luistelukoulusta on mahdollisuus jatkaa pikaluistelun valmennusryhmään.