Pikaluistelun valmennusryhmä

Ryhmä sopii kaikille 7-17-vuotiaille pikaluistelusta kiinnostuneille ja perusluistelutaidot omaaville lapsille ja nuorille.

Juniorit harjoittelevat ympäri vuoden 2-3 kertaa viikossa ja voivat halutessaan kilpailla KENSU:n seuracupissa ja kansallisissa pikaluistelukisoissa ympäri Suomea. KENSU:n junioreiden valmennuksesta vastaa Jaakko Hautamäki. Apuvalmentajina ryhmässä on Anniina Wannas ja Verneri Kinnunen. 

Ryhmiä jaetaan tarvittaessa ilmoittautuneiden kehitys- ja  taitotason mukaan.

Valmennusryhmä on kuukausivelotteinen, katso hinnasto.

Harjoituskalenteri

Toukokuu-elokuu: 
Kesätreenit kaksi kertaa viikossa maanantaisin ja torstaisin klo.18:00-19:00 on yleisliikunnallinen harjoitus, jokaisen oman kehityksen ehdoilla. Keskiviikkoisin klo. on 18:00-19:00 rullaluisteluharjoitus.

Syyskuu-lokakuu
Kaukalopikaluisteluharjoitus kerran viikossa (viikonpäivä tarkentuu syksymmällä) sekä kerran viikossa yleisliikunnallinen harjoitus.

Marraskuu-maaliskuu: Yhden kerran viikossa kaukalopikaluisteluharjoitus (viikonpäivä tarkentuu syksymmällä). Ohjatut pikaluisteluharjoitukset kolme kertaa viikossa tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin.

Harjoitusvuoroihin voi tulla peruuntumisia ja muutoksia. Kaikista muutoksista ilmoitetaan vanhempien yhteisessä WhatsApp-ryhmässä. 

Jos olet kiinnostunut pikaluistelusta, ota yhteyttä suoraan Jaakkoon sähköpostitse hautamaki_jaakko@netikka.fi

Kaikki ovat tervetulleita taitotasosta ja iästä riippumatta. Aiempi kokemus pikaluistelusta ei ole välttämätöntä! 

Huoltajilla on mahdollisuus osallistua ilmaiseksi aikuisten kesätreeneihin, jotka järjestetään samaan aikaan lasten kesätreenien kanssa. Aikuisten kesätreenit eivät ole säännölliset ja niistä ilmoitetaan aina erikseen.

Treeneissä on mahdollista käydä kerran tai kahdesti viikossa. Rullaluistelukoulu järjestetään erikseen. Ensimmäinen kerta on tutustumiskerta, joka on ilmainen.