KENSU toimii

Uutisia

... KENSUn vuorot jatkuvat VAIN yli 18-vuotiaiden osalta. Eli kaikki lapset ja nuoret (niin luistelukoulut, pikaluisteluryhmät ja kaikki muutkin), heidän osaltaan jäävuorot ovat perutut. Aikuiset voivat jatkaa normaalista jäävuoroillaan. T. pj@kensu.fi
... on julkaistu nettisivuillamme
Ensi viikon torstaina ja lauantaina käynnistyvät jälleen lasten luistelukoulut. Ohessa ohjeet ilmoittautumiseen ja valokuvia syyskauden harjoituksista:
Talvikilometrikisa poljetaan 1.1.-28.2.2021. Joukkueeseen voi liittyä os.koodilla KENSU2021. Kisasta löytyy lisätietoa sivulta www.kilometrikisa.fi ja tätä kautta voi myös ilmoittautua mukaan.
Mika Kanervolta löytyy oheisen liitteen mukaisia tarvikkeita
Tiistaina 15. joulukuuta käynnistyi KENSU-cup perinteisesti 3000 metrin yhteislähtökisalla. Juniorit avasivat cup-kisansa puolen kierroksen sprintti-luistelulla
... 24.12., 26.12. ja 31.12.2020.
Suomen Luisteluliiton seurakehittäjä, pikaluistelija Juho Vaittinen piti kensulasille viime tiistai-iltana valmennusillan, jossa hiottiin pikaluistelun tekniikkaa monenlaisin harjoittein. Mukaan oli ehtinyt mukavasti seuramme aktiiveja juniori-ikäisistä varttuneisiin. Opastajana oli myös KENSU:n junioreita valmentava pikaluistelija Jaakko Hautamäki. Ohessa kuvasatoa treeni-illasta. Kuvannut Pedro Lopez-Lehto.
Suomen Luisteluliiton seurakehittäjä Juho Vaittinen pitää KENSU:n pikaluistelijoille valmennusillan tiistaina 1. joulukuuta. Kaikki mukaan! Kokoontuminen ensin klo 18.00 Viitaniemen tekojääradan katsomossa, josta siirrytään infon ja alkuverryttelyn jälkeen harjoitusvuorollamme jäälle. Seuratkaa KENSUN nettisivuja, mikäli vielä alkuviikolla tulee koronarajoitusten takia muutoksia.(Teksti jatkuu).
RSS ATOM