KENSU toimii

Uutisia

Seinäjoella luisteltiin viime viikonvaihteessa perinteiset Pingu-kilpailut. KENSU:n luistelijoista kilpaan osallistuivat Timo Herranen ja Kari Niittylä.
Junioreiden kisassa jännittäviä parikamppailuita, aikuisten yhteislähtökilvan ykköseksi kiri Jari Ylänne
KENSU:n luisteluvuoroa ja lasten luistelukoulujen alkamisajankohtaa on jouduttu varhentamaan tunnilla jääpalloturnauksen vuoksi
KENSULLA on tunnilla pidennetty luisteluvuoro. Pidetään luistelukoulun yhteydessä leikkimieliset luistelukisat ja nautitaan lämmintä mehua ja pipareita. Kaikki luistelukoululaiset ja pikaluistelijat mukaan!
Juniorit luistelevat 300 metriä pareittain, seniorit 3000 metriä yhteislähdöllä. Ilmoittautuminen 15 minuuttia ennen kilpailua. Juniorit starttaavat ensin.
Paikalliset jääurheiluseurat järjestivät luistelijoille toimintaa. Myös KENSU oli mukana - ja Joulupukki!
KENSU:n luistelijoista mukana Kari Niittylä ja Timo Herranen
KENSU:n luistelijoista mukana junioreista Ahti ja Kusti Lopez-Lehto ja Lauri Leppänen sekä mastereista Timo Herranen - hyvät kauden avauskisat kaikille
Uusi aika on klo 8:00 - 9:15
Ensimmäinen osakilpailu 14. joulukuuta. Ilmoittautuminen paikan päällä. Mukaan voi tulla pikaluistinten ohella myös retkiluistimin, hokkarein tai taitoluistimin. Kaikki ovat tervetulleita testaamaan nopeuttaan luistimilla!
RSS ATOM