KENSU toimii

Uutisia

Kensun luistelijat nauttivat vielä viime viikolla pitkistä liu'uista torstain treeneissään ja osa luistelijoistamme teki viimeistelyharjoituksia Seinäjoella järjestettyihin kauden päätöskisoihin. Harjoitusvuoro päätettiin yhteiseen kunniakierrokseen. Meillä on hyvä meininki!
... viimeinen kerta on lauantaina 12.3.2022
KENSU:n junnukansalliset saatiin pitää ihanteellisessa säässä. Useita omia ennätyksiä tehtiin ja kisojen tunnelma oli mukava. Lämmin kiitos kaikille kilpailijoille, heidän huoltojoukoilleen sekä kilpailujen toimitsijoille. Ohessa kuvasatoa kisoista. Kuvannut Veera Lopez-Lehto.
Ilmoittaudu heti, niin pääset haluamaasi erään ja saat toiveidesi mukaan joko kilpa- tai kuntosarjatasoisen veneen.
Parijärjestys löytyy tulososiosta. Tervetuloa kilpailemaan!
KENSU järjestää lauantaina 19. helmikuuta Viitaniemen pikaluisteluradalla juniori-ikäisille kansalliset pikaluistelukilpailut. Mukaan on oman seuran luistelijoiden ohella ilmoittautunut luistelijoita Seinäjoelta, Helsingistä, Porista ja Oulusta. Ohessa kilpailujen aikataulu:
Tiistaina 15. helmikuuta KENSU:n juniorit luistelivat lumipyryssä ja suojalumen nihkeyttämällä radalla 500 metriä. Senioreiden 5000 metrin yhteislähtökilpaa ei luisteltu kehnon sään vuoksi.
KENSU:n pikaluistelijat saivat hyvää valmennusta luistelutekniikkaan tiistaina 8. helmikuuta. Luisteluliiton valmentaja Juho Vaittinen ja KENSU:n omat valmentajat Jaakko Hautamäki ja Verneri Kinnunen opastivat käytännön harjoittein oikeaoppista pikaluistelua.
Helmikuun 5. ja 6. päivä luisteltiin Kuopion Lippumäen pikaluisteluradalla juniori-ikäisten Suomenmestaruusmittelöt ja hopealuistinkilpailut. KENSU:lla oli vahva edustus seitsemän luistelijan voimin. Tuomisina kisoista oli useita henkilökohtaisa ennätyksiä ja hyviä sijoituksia. Lauantain sakea lumisade ja sunnuntaina yltyvä tuuli vaikutti jonkin verran, mutta yllättävän hyviä aikoja silti tehtiin.
RSS ATOM