KENSU

Uutisia

KENSU voitti seurojen välisen pistekilpailun ylivoimaisesti 129 pisteellään. Toisena Kunto-Pirkat (59 p.) ja kolmantena HLK (48 p.).
Suomen Aikuisurheiluliiton pikaluistelun Suomen mestaruuksista kisattiin 15.2. hyvissä olosuhteissa Viitaniemen tekojäällä. 23 mestarin lisäksi tulokseksi saatiin myös 8 ennätystulosta!
KENSU-cupin 500 m palveli SAUL:n SM-luisteluiden esikisoina
Lauantaina 8.2. kisattiin Kalevan Kierroksen luistelu Tuusulanjärven luonnonjääradalla. Mukana menossa myös 12 KENSUlaista!
KENSUn seura-asujen II-erä on noudettavissa tiistai-illasta 4.2. alkaen Viitaniemestä. Asupussi on nimetty ja maksuohjeet löytyy pussin sisältä!
Paju Kilpeläinen voitti D-tyttöjen SM-kultaa, C-tytöt (Paju, Jutta Niittylä, Pihla Kilpeläinen) viestissä pronssille Seinäjoella 1-2.2.2014.
Kahden osakilpailun jälkeinen pistetilanne laskettu.
Veteraaniurheiluliiton SM-pikaluistelukilpailut käydään tänä vuonna Jyväskylässä. Laita päivämäärä la 15.2. klo 14-19 kalenteriin ja tule mukaan toteuttamaan tapahtumaa joko luistellen tai talkoohommiin. Kisoissa on monenlaisia tehtäviä ja toivomme suurta yhteishenkeä, jotta saamme järjestettyä hienot kisat.
Pakkasen takia seuracupin kisa siirretään suosiolla ensi viikkoon. Uusi päivä siis 21.1.
RSS ATOM