KENSU toimii

Uutisia

Paju Kilpeläinen voitti D-tyttöjen SM-kultaa, C-tytöt (Paju, Jutta Niittylä, Pihla Kilpeläinen) viestissä pronssille Seinäjoella 1-2.2.2014.
Kahden osakilpailun jälkeinen pistetilanne laskettu.
Veteraaniurheiluliiton SM-pikaluistelukilpailut käydään tänä vuonna Jyväskylässä. Laita päivämäärä la 15.2. klo 14-19 kalenteriin ja tule mukaan toteuttamaan tapahtumaa joko luistellen tai talkoohommiin. Kisoissa on monenlaisia tehtäviä ja toivomme suurta yhteishenkeä, jotta saamme järjestettyä hienot kisat.
Pakkasen takia seuracupin kisa siirretään suosiolla ensi viikkoon. Uusi päivä siis 21.1.
KENSU maksaa jäsentensä osallistumisen isännöimiinsä Suomen Veteraaniurheiluliiton SM-pikaluistelukisoihin. Kisat käydään 15.2. Sarjat alkavat 30-vuotiaista ja niitä riittää niin pitkälle kuin löytyy ikämies- ja ikänaisluistelijoita. Kaikki mukaan keräämään seurapisteitä!
Lumen puutteen vuoksi niin kiepinkiertäjien hiihtoharjoittelu kuin järjestävän tahon reitinkunnostus on ratkaisevasti jäljessä aikataulusta. Näin ollen kilpailun jury on päättänyt siirtää Jyväskiepin hiihdon sunnuntaille 9.2.
Joulun alla oli toimitusten jakeluhäiriöitä ja lakon uhkaa siellä täällä. Myös KENSUlaisen sähköinenversio kärsi toimitushäiriöistä, vaan nyt se löytyy myös netistä! (kts. "Etusivu" tai "Seura")
31.12 Viitaniemi sulkeutuu klo 14. KENSUlla on huomenna uuden vuoden aattona korvaava pikaluisteluvuoro klo 9-10. Lauantain 11.1 aamujää on peruttu JPS:n turnauksen takia. Korvaavaa vuoroa yritetään neuvotella!
Ilmoittautuminen Jyväs-, Kunto- ja Junnukieppiin 2014 on avautunut. Ilmoittautumislomake löytyy Jyväskieppi osioista...
RSS ATOM