KENSU

Uutisia

KENSUlaisen kevätnumero on kasassa ja saatavana sähköisesti. Tämä uunituore painos, sekä kaikki vanhat versiot löytyvät linkkien Seura / KENSUlaiset takaa!
Tervetuloa joukolla Viitaniemen ammattiopistolle kevätkokoukseen ja luistelukauden päättäjäisiin. Muistellaan silloin vielä lisää kulunutta kautta kahvittelujen lomassa.
Jyväs- ja Kuntokiepin hiihdon pisteet on päivitetty Tulospalveluun. Tomi Ekstam ja Kirsi Korpijärvi nopeimmat Jyväskiepinkiertäjät suksilla. Satu Paalanen Kuntokiepin hiihdon ylivoimainen voittaja.
Kerää esim. työpaikaltasi porukka (14 soutajaa + perämies) mukaan hauskaan ja leppoisaan kesäkauden käynnistävään kuntoliikuntatapahtumaan. Jokaisen venekunnan kesken arvotaan palkintoja. Erät alkavat jo täyttyä, joten ilmoittautukaa pian mukaan!
Kisat käytiin loistavissa olosuhteissa pikku pakkasessa ja väki näytti viihtyvän. Koko Suomen ensimmäiseen HIPPO-luistelukilpailuun osallistui luistelijoita yhteensä 148.
Suomen Melonta ja Soutuliitto on antanut Jyväsjärvi-soudulle kunniamaininnan palkitessaan vuoden 2011 kunto- ja retkisoututapahtumia.
Neljän osakilpailun (uudelleen lasketut) pisteet taas tulospalvelussa, ja KENSUn mestarit selvillä! Junioreiden tulokset löytyvät myös tulospalvelusta.
KENSUN johtokunta päätti vuoden 2012 tuista KENSUn lajeissa kansallisella tasolla kilpaileville.
KENSU oli paras seura Veteraaniurheiluliiton pikaluistelun matkakohtaisissa kisoissa 11.2.2012 Tampereen Pyynikillä.
KENSUn seura-asuja (lämmittelyasun takki ja housut) tilataan lisää, jos kiinnostusta riittää.
RSS ATOM