KENSU toimii

Uutisia

KENSULLA on tunnilla pidennetty luisteluvuoro. Pidetään luistelukoulun yhteydessä leikkimieliset luistelukisat ja nautitaan lämmintä mehua ja pipareita. Kaikki luistelukoululaiset ja pikaluistelijat mukaan!
Juniorit luistelevat 300 metriä pareittain, seniorit 3000 metriä yhteislähdöllä. Ilmoittautuminen 15 minuuttia ennen kilpailua. Juniorit starttaavat ensin.
Paikalliset jääurheiluseurat järjestivät luistelijoille toimintaa. Myös KENSU oli mukana - ja Joulupukki!
KENSU:n luistelijoista mukana Kari Niittylä ja Timo Herranen
KENSU:n luistelijoista mukana junioreista Ahti ja Kusti Lopez-Lehto ja Lauri Leppänen sekä mastereista Timo Herranen - hyvät kauden avauskisat kaikille
Uusi aika on klo 8:00 - 9:15
Ensimmäinen osakilpailu 14. joulukuuta. Ilmoittautuminen paikan päällä. Mukaan voi tulla pikaluistinten ohella myös retkiluistimin, hokkarein tai taitoluistimin. Kaikki ovat tervetulleita testaamaan nopeuttaan luistimilla!
Lauantain 13.11.2021 vuoro on peruutettu turnauksen vuoksi.
Valtakunnallinen jääleiri järjestetään jälleen Seinäjoen Jääurheilu-keskuksessa. Jääleirillä harjoitellaan yhdessä ikäryhmittäin ja valmennuksesta vastaavat seurojen valmentajat. Leirin järjestäjänä toimii Seinäjoen Urheilijat. Ohjeet, ohjelma ja ilmoittautuminen: https://www.luisteluliitto.fi/kalenteri/?id=774
Parikymmentä pikaluistelijaamme tekivät onnistuneen treenivierailun Tikkakoskelle viime sunnuntaina.
RSS ATOM