KENSU toimii

Uutisia

Lauantaina 15.2. kellotettiin lasten ennätysaikoja Viitaniemessä
KENSU voitti seurojen välisen pistekilpailun ylivoimaisesti 129 pisteellään. Toisena Kunto-Pirkat (59 p.) ja kolmantena HLK (48 p.).
Suomen Aikuisurheiluliiton pikaluistelun Suomen mestaruuksista kisattiin 15.2. hyvissä olosuhteissa Viitaniemen tekojäällä. 23 mestarin lisäksi tulokseksi saatiin myös 8 ennätystulosta!
KENSU-cupin 500 m palveli SAUL:n SM-luisteluiden esikisoina
Lauantaina 8.2. kisattiin Kalevan Kierroksen luistelu Tuusulanjärven luonnonjääradalla. Mukana menossa myös 12 KENSUlaista!
KENSUn seura-asujen II-erä on noudettavissa tiistai-illasta 4.2. alkaen Viitaniemestä. Asupussi on nimetty ja maksuohjeet löytyy pussin sisältä!
Paju Kilpeläinen voitti D-tyttöjen SM-kultaa, C-tytöt (Paju, Jutta Niittylä, Pihla Kilpeläinen) viestissä pronssille Seinäjoella 1-2.2.2014.
Kahden osakilpailun jälkeinen pistetilanne laskettu.
Veteraaniurheiluliiton SM-pikaluistelukilpailut käydään tänä vuonna Jyväskylässä. Laita päivämäärä la 15.2. klo 14-19 kalenteriin ja tule mukaan toteuttamaan tapahtumaa joko luistellen tai talkoohommiin. Kisoissa on monenlaisia tehtäviä ja toivomme suurta yhteishenkeä, jotta saamme järjestettyä hienot kisat.
RSS ATOM