KENSU toimii

Uutisia

Jyväskiepin luistelu saatiin kisata lähes ihanteellisissa olosuhteissa. Sääennusteen lumisade ei haitannut, eikä tuulikaan hidastanut menoa. Jyväskiepin 10 km nopeimmat Kuopion Antero Kotijärvija Leppävirran Anita Hyttinen. Kalle Sumelles Jyväskylästä Kuntosarjan nopein.
...vaikka Kiepin luistelu on ohi. Seuramestaruudet ratkova OP-cup jatkuu 7.2., SVU:n SM-kisat Tampereella 11.2. ja Finland Ice Marathon 25.2. Kuopiossa
KENSUn "Silakat" osallistuivat Saarijärvellä loppiaisena hiihdettyyn Keski-Suomen maakuntaviestiin.
Ensisijaisesti (oli: "vain") Kiepin kiertäjille la 28.1. klo 11 Keljonkankaalla. Tasatyönnön, kuokan ja wassbergin liikeradat, rytmi ja ajoitus. Lisätiedot/sitovat ilmoittautumiset u1 at luukku.com
Osallistujille ja erityisesti ensimmäistä kertaa ratamaratonluisteluun osallistuville ohjeita onnistuneen suoritukseen turvaamiseksi!
Jo yli 70 ilmoittautunutta - tule sinäkin kiertämään Jyväs- tai Kuntokieppiä!
Haluaisitko osallistua sekä 4-vuoren hiihtoon että Kiepin luisteluun?
Ensimmäinen kisa 5000m on takanapäin. Osallistujajoukko oli suuri ja sarjavoittajiksi ylsivät Ulla Yrjölä, Verneri Kinnunen ja Oiva Lipsonen. Tulokset tulospalvelussa. Kiitokset osallistujille ja toimitsijoille. Katso kuvat!
Oletko jo huomannut, että tänä talvena KENSUlla on käytössään pitkä 333 m rata joka vuorolla? Nyt myös tiistaisin ja torstaisin pääsemme pidemmille suorille ja tilaa riittää!
Pikaluistimilla pääsee muuten tosi kovaa! Jotta luistelu olisi turvallista kaiken tasoisille luistelijoille, tutustuthan ohjeeseen pikaluisteluradalla käyttäymisestä!
RSS ATOM