KENSU toimii

Uutisia

Ensimmäinen osakilpailu luistellaan 13.12.2011 tiistain jäävuorolla klo 19:15 alkaen. Cupin osakilpailut ovat aina tiistaisin. Yhteispisteisiin lasketaan mukaan kolme parasta kisaa neljästä. Kaikki ovat tervetulleita mukaan! Osalistuminen on ilmaista, ilmoittautuminen paikan päällä.
Jyväs- ja Kuntokiepin päättäjäisiä vietettiin 29.10 Viitaniemen ammattiopistolla. Johtokunta käsitteli siellä esille tulleita ehdotuksia Kiepin kehittämiseksi 14.11. kokouksessaan.
KENSUttaret sijoittuivat vuoden 2011 Kalevan Puolikkaan joukkuekilpailussa toiseksi. Ensi vuoden joukkueita kasataan nyt!
KENSUn seurapaidat ovat saapuneet! Oikea viite: 1106
KENSUn pikaluisteluvuorot Viitaniemen tekojäällä alkavat torstaina 10.11 klo 16:15. Jäälle pääsee tämän jälkeen: tiistaisin klo 19:15 -20:45, torstaisin klo 16:15-17:45 ja lauantaisin klo 8:45-10:00.
Johtokunnassa jatkavat toista vuottaan Veli-Jussi Koskinen, Antti Lehtinen ja Keijo Ilmavirta. Erovuoroisten tilalle valittiin Hannu Luoma, Ulla Yrjölä ja Jukka Iitti. Onnea ja menestystä uudelle johtokunnalle ja etenkin keulahahmollemme, puheenjohtaja Aimo Väisäselle.
KENSUn kalevan kiertäjille neljä sarjavoittoa. Molemmat joukkueet podiumille!
Kalevan Kierroksen ja Puolikkaan suunnistus kisattiin lauantaina 24.9. Vaajakoskella. Kaikki metsään lähteneet KENSUlaiset saivat hyväksytyn suorituksen, tuomisina myös kolme sarjavoittoa!
Mixathlonin Mika tai Laura Kanervon voi kutsua esittelemään FiveFingers -kenkiä ryhmille Jyväskylän alueella ja samalla kuulette mm. paljasjalkajuoksu-tekniikasta ja rasitusvammojen vähentämisestä.
Santeri Takala ja Kirsi Korpijärvi Jyväskiepin voittoon, Antti Ruotsalainen Kuntokiepin kovin.
RSS ATOM