KENSU

Uutisia

OP-cupin 5000m oli hyvää harjoitusta ennen Kiepin luistelua, osallistujiakin oli 29. Kisan voitti Verneri Kinnunen, yhteispisteissä kärjessä ovat Veli-Jussi Koskinen, Aimo Väisänen (M50) ja Ulla Yrjölä. Nuorten 500 m nopeinta vauhtia piti Petri Heikkinen. Suurkiitos kisan järjestelijöille. Tulokset tulospalvelussa.
Mastereiden yhteispiste- ja ratamaratonin SM-kisoista KENSUlle kulta, kaksi hopeaa ja kolme pronssia!
Arktiset olot Oulun matkalla eivät hyydyttäneet KENSUn dieseleitä eikä pikakiitäjiä. Kisaraportissa kerrotaan, miten KENSUlle kävi seurapiste- ja mitalitilastovertailussa.
Jyväskieppi 2010 alkaa sunnuntaina 24.1. Ilmoittautua voit vaikka heti!
Kyselyt liittyen kadonneisiin maksulappuihin, mahdollisiin reklamaatiohin tms. Ullalle (040-5877475).
Kensulaisille on tarjolla opetusta pikaluistelun harjoittelusta klo 17.00 alkaen ammattiopiston tiloissa ja käytönnön ohjausta jäällä klo 19.00-20.30. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Tervetuloa mukaan!
Tuhti paketti Kieppiasiaa - vain nettijakelussa.
Jyväs- ja Kuntokiepin osakilpailujen järjestäjät ja päivämäärät löytyvät Jyväskieppi-osiosta.
Verneri voittoon Nuoriso Cupin Porin kilpailuissa. Veteraaniluistelijoiden kisakuulumisia kilpailukauden avauksesta.
Suomen luisteluliitto valitsi syyskokouksessaan Kimmon 2-vuotiskaudelle liittohallitukseen. Samalla se tarkoittaa joidenkin toimikuntien puheenjohtajuuksia. Hyvä, että maakunnan ja KENSUn ääni saadaan myös kuuluviin. Kun vuosi vaihtuu ja kausi alkaa, niin Kimmo on myös kaikkien kensulaisten käytettävissä. Onnea ja menestystä.
RSS ATOM