KENSU

Uutisia

PIKALUISTELUN TEKNIIKKA JA HARJOITTELU siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan
... pidettiin 10.10.2009, pääkuvassa Kiepin paras nainen Ulla Yrjölä ja mies Kari Köninki. Ruoka oli hyvää, seura vielä parempaa. Saatiinpa jopa uusia KENSUlaisia riveihimme.
KENSUn seura-asun tilaus tehdään keskiviikkona 28.10. Tilaukset klo 12 mennessä!
Kaikki mukaan kuntoilemaan kuivaharjoituksiin! Kuivatreenit ovat alkaneet torstaisin Laajavuoressa ja Timo Järvinen luisteluliitosta vetää myös kahdet treenit tiistai-iltoina.
Kiepin päättäjäisissä kerätään ideoita ja palautetta niin Jyväs- kuin Kuntokiepin kehittämiseen. Tule paikalle ja tee Kiepistä sinun juttusi! Kts. lisää Kieppijutuista.
Kari Köninkille ja Ulla Yrjölälle Jyväskiepin 2009 parhaat pisteet. Panda ja Kilokivet joukkuekilpailujen voittoihin.
Jarkko Koponen, Anneli Mörä-Leino sekä Keijo Aaltokallio Jyväskiepin kiertäjistä nopeimmat juoksijat.
Veli-Jussi ja Verneri hyvässä vauhdissa rullaluistelun maantie SM kisoissa
Huonossa säässä pyöräillyn Kiepin voitti Santeri Takala, naisten nopein oli Ulla Yrjölä. Ennen juoksua yhteispisteiden voitossa kiinni on Kari Köninki, joukkueista Panda. Puolimatkoilla johtaa Laura Kanervo ja joukkueista Kilokivet. Kiitos CC Picarolle hienoista kisoista. Korjatut tulokset tulospalvelussa.
Kesäkuun lopulla pidettyllä alkeiskurssilla esitettiin toiveita uudesta kurssista, ja jatkokurssi yritettiin tottaa torstaina 13.8.2009. Kurssi jäi pitämättä, kun osallistujia oli lopulta liian vähän.
RSS ATOM