KENSU toimii

Uutisia

KENSUn joukkue ajoi jaetulle 3. sijalle Ride Cycle Store Cupin toisessa osakilpailussa Harjulla.
KENSUttaret Kalevan Puolikkaan kenraalissa sekä muita tuttuja Jyväskylän "City Runissa"
Valtakunnallinen polkupyöräilyn kilometrikisa alkaa ensi viikon tiistaina 10.5. Silloin vietetään myös valtakunnallista pyörällä töihin päivää!
Jyväsjärvisoudun kilpailukutsu on julkaistu. Onko sinun joukkueesi tavoitteena nautinnollinen soutuhetki järven selällä vai Controlteamin voitto? Lue lisää ja ilmoittaudu!
Santeri Takala ja Kirsi Korpijärvi olivat Jyväskiepin nopeimmat hiihtäjät - molemmat nousivat myös kokonaiskilpailun kärkipaikoille. Antti Korhonen siirtyi myös hiihdon nopeimpana Kuntokiepin kärkeen. Kaikki pisteet KENSUn tulospalvelussa.
Jyväs- ja Kuntokiepinhiihdon reitti uudistuu johtuen vanhan reitin varrella käynnissä olevista asuinalueen rakennustöistä sekä koulun korjaustöistä. Päivitykset uuteen reittiin nyt myös kartalla.
Kirpeä pakkanen ei haitannut neljää urhoollista KENSUlaista eikä noin viittä- sataa muutakaan luistelijaa lauantaina Kuopiossa, Kallaveden jäällä jo 28.kerran luistellulla Finland Ice-Marathonilla. Samalla kisattiin myös pitkien matkojen Suomen mestaruuksista.
Seuran sisäisen mestaruuskilpailun sarjavoittajia olivat Veli-Jussi Koskinen (Myl), Aimo Väisänen (M50) ja Laura Kanervo (Nyl). Todellisia voittajia olivat myös jokainen, joka kisaan osallistui. Kolmannen osakilpailun tulokset ja loppupisteet tulospalvelussa. Tuloksissa myös nuorten short track -tulokset.
Mastereiden kolmannet pikaluistelun kansainväliset sprinttikilpailut järjestettiin Berliinissä 22.-23.1.2011. Mukaan oli ilmoittautunut 210 luistelijaa 17 eri maasta. Suomesta osallistui 11 masters luistelijaa, mukana Kensun Veli-Jussi Koskinen sarjassa miehet 40 vuotta, johon oli ilmoittautunut 22 luistelijaa. Kyseessä oli sprinttimatkojen yhdistelmäkilpailut, jossa neljän matkan pisteet lasketaan yhteen.
RSS ATOM