KENSU toimii

Uutisia

Perinteisen KENSUn kuntokilvan parhaita olivat Pentti Harjula, Vesa Häkkinen ja Pekka Häkkinen. Pisteen saa liikkumalla Ladun maisemissa milloin ja miten tahansa (pelkkä auton ajo ei kuitenkaan riitä) ja laittamalla nimensä majan seinällä olevaan KENSUn vihkoon. Tulokset 2010 tulospalvelussa.
Kiepin luistelu lähestyy. Muista ilmottautua ja varmistaa paikkasi sopivassa erässä! Ilmoittautuneet (tilanne 19.1.) julkaistu. P.S. Kiepin pisteet luistelun jälkeen lasketaan ja julkaistaan vasta (viimeistään) tiistaina kieppiemännän ulkomaanmatkan vuoksi
Jyväs- ja Kuntokiepin ilmoittautuminen on täydessä käynnissä. Tilanne ennen Kiepin avaavaa luistelukisaa nähtävissä täältä. Listalla olevien lisäksi Kuontokieppiin on mm. ilmoittautunut joukkue "Mä en jaksa!"
Ratamaratonin SM-kilpailut luisteltiin 16.1. Oulunkylässä. KENSUlle kulta ja kaksi kaatumista.
Jyväskiepin isoveli Kalevan Kierros ja Puolikas käynnistyy 29-30.1. luistelulla Oulunkylässä. Tule mukaan joukkueisiin!
Laajavuoressa lauantaina 8.1. klo 10:30 - 12:00. Ilmoittaudu nyt!
Kieppi Xtra 2010 on nyt julkaistu.
Seuran mestaruuskilpailu (OP-cup) avattiin 5 000 metrin luistelulla. Nopein oli Veli-Jussi Koskinen ajallaan 8:32,4. M50 sarjan nopein oli Aimo Väisänen ja naisissa Laura Kanervo. Toisessa lähdössä nähtiin kaksi tiukkaa loppukirikamppailua, kuten tuloksista näkyy. Tulokset -->
Aloitteleville hiihtäjille sekä perinteistä että vapaata Huhtasuon Hiihdon kursseilla. Kokeneemmille Kiepin kiertäjille oma vapaantyylin jatkokurssi.
Jyväskiepin 2011 alkuun enää noin 40 päivää. Kieppi juliste 2011 julkaistu!
RSS ATOM