KENSU toimii

Uutisia

Johtokunnassa jatkavat toista vuottaan Veli-Jussi Koskinen, Antti Lehtinen ja Keijo Ilmavirta. Erovuoroisten tilalle valittiin Hannu Luoma, Ulla Yrjölä ja Jukka Iitti. Onnea ja menestystä uudelle johtokunnalle ja etenkin keulahahmollemme, puheenjohtaja Aimo Väisäselle.
KENSUn kalevan kiertäjille neljä sarjavoittoa. Molemmat joukkueet podiumille!
Kalevan Kierroksen ja Puolikkaan suunnistus kisattiin lauantaina 24.9. Vaajakoskella. Kaikki metsään lähteneet KENSUlaiset saivat hyväksytyn suorituksen, tuomisina myös kolme sarjavoittoa!
Mixathlonin Mika tai Laura Kanervon voi kutsua esittelemään FiveFingers -kenkiä ryhmille Jyväskylän alueella ja samalla kuulette mm. paljasjalkajuoksu-tekniikasta ja rasitusvammojen vähentämisestä.
Santeri Takala ja Kirsi Korpijärvi Jyväskiepin voittoon, Antti Ruotsalainen Kuntokiepin kovin.
Jyväskieppi 2011 saatiin päätökseen juoksun myötä. Juoksun tulokset löytyvät tulospalvelusta. Naisten nopein oli Satu Kekkonen ja miehistä Matti Heikkinen. Kuntosarjan voitti Ville Vesterinen.
Jyväskieppi juostaan tänä vuonna Laajavuoren maastoissa. Kilpailukeskuksena toimii Killerin Liikuntakeskus. Reittikartta julkaistu.
Kalevan Kierroksen ja Puolikkaan suunnistus Vaajakoskella lauantaina 24.9
Kiepin pisteet viidennen osalajin jälkeen löytyvät nyt Tulospalvelusta.
Jyväskiepin ja Kuntokiepin kiertäjät suorittivat vesilajin Joutsan souduissa 20.8. Pienveneistä/kajakeista nopein oli Santeri Takala 54:10.
RSS ATOM