KENSU toimii

Uutisia

Lauri Pohjola ja Ulla Yrjölä Jyväskiepin suunnistuksen nopeimmat, Antti Ruotsalainen Kuntokiepin vauhdikkain! Kisasta on tarjolla reittihärveli - loistava tapa saada lisää oppia erilaisten reitinvalintojen oivaltamiseksi!
11 KENSUn karpaasia ja KENSUtarta maaliin Varkaudessa Navitas-maratonilla.
KENSUn joukkue oli mukana puulaakisarjassa Keski-Suomen maakuntasuunnistusviestissä
KENSUn joukkue ajoi jaetulle 3. sijalle Ride Cycle Store Cupin toisessa osakilpailussa Harjulla.
KENSUttaret Kalevan Puolikkaan kenraalissa sekä muita tuttuja Jyväskylän "City Runissa"
Valtakunnallinen polkupyöräilyn kilometrikisa alkaa ensi viikon tiistaina 10.5. Silloin vietetään myös valtakunnallista pyörällä töihin päivää!
Jyväsjärvisoudun kilpailukutsu on julkaistu. Onko sinun joukkueesi tavoitteena nautinnollinen soutuhetki järven selällä vai Controlteamin voitto? Lue lisää ja ilmoittaudu!
Santeri Takala ja Kirsi Korpijärvi olivat Jyväskiepin nopeimmat hiihtäjät - molemmat nousivat myös kokonaiskilpailun kärkipaikoille. Antti Korhonen siirtyi myös hiihdon nopeimpana Kuntokiepin kärkeen. Kaikki pisteet KENSUn tulospalvelussa.
Jyväs- ja Kuntokiepinhiihdon reitti uudistuu johtuen vanhan reitin varrella käynnissä olevista asuinalueen rakennustöistä sekä koulun korjaustöistä. Päivitykset uuteen reittiin nyt myös kartalla.
Kirpeä pakkanen ei haitannut neljää urhoollista KENSUlaista eikä noin viittä- sataa muutakaan luistelijaa lauantaina Kuopiossa, Kallaveden jäällä jo 28.kerran luistellulla Finland Ice-Marathonilla. Samalla kisattiin myös pitkien matkojen Suomen mestaruuksista.
RSS ATOM