KENSU toimii

Uutisia

Aloitteleville hiihtäjille sekä perinteistä että vapaata Huhtasuon Hiihdon kursseilla. Kokeneemmille Kiepin kiertäjille oma vapaantyylin jatkokurssi.
Jyväskiepin 2011 alkuun enää noin 40 päivää. Kieppi juliste 2011 julkaistu!
Olisitko Sinä valmis edustustehtäviin loppiaisena Keski-Suomen maakuntaviestin puulaakisarjajoukkueeseen?
Porissa järjestettiin lauantaina 27.11. mastereiden SM-sprinttikilpailut. Kensulaisista kilpailemassa olivat Aimo Väisänen (M60), Oiva Lipsonen (M50) ja Veli-Jussi Koskinen (M40).
Jyväskiepin 2011 päivämäärät on nyt sovittu ja luettavissa Jyväskiepin sivulta. Huomaa, että nyt myös Jyväskieppi on Facebookissa!
Kauden kotimaisen kilpailukauden avauskilpailuun osallistui kolme Kensulaista. Verneri Kinnunen oli A-poikien paras ja Veli-Jussi Koskinen mastereiden toiseksi nopein luistelija neljän matkan yhteispisteissä.
Viitaniemen tekojään pukukopissa lauantaina 4.12.2010 luisteluvuoron jälkeen n. klo 10. Jos sinulla on oma teroitustelinen, ota se mukaan.
Olympiaryhmään valittu KENSUn luistelijalahjakkuus Verneri mm. alitti ensimmäisenä kensulaisena 40 sekuntia 500 metrillä. Lue tästä Vernerin juttu.
JAO:n tiloissa (opastus Oppipuodin kohdalta) Ari Hiltunen ja Mika Kanervo antavat pikaluistelun opetusta teoriassa klo 17-18:30. Tämän jälkeen KENSUn jäävuorolla klo 19 alkaen kahdessa tasoryhmässä käytännön opetusta.
Jokainen poljettu kilometri kannattaa! Seuraa KENSUn nettiä toukokuussa 2011 ja lähde mukaan oman ja ympäristösi hyväksi!
RSS ATOM