KENSU toimii

Uutisia

Seuran sisäisen mestaruuskilpailun sarjavoittajia olivat Veli-Jussi Koskinen (Myl), Aimo Väisänen (M50) ja Laura Kanervo (Nyl). Todellisia voittajia olivat myös jokainen, joka kisaan osallistui. Kolmannen osakilpailun tulokset ja loppupisteet tulospalvelussa. Tuloksissa myös nuorten short track -tulokset.
Mastereiden kolmannet pikaluistelun kansainväliset sprinttikilpailut järjestettiin Berliinissä 22.-23.1.2011. Mukaan oli ilmoittautunut 210 luistelijaa 17 eri maasta. Suomesta osallistui 11 masters luistelijaa, mukana Kensun Veli-Jussi Koskinen sarjassa miehet 40 vuotta, johon oli ilmoittautunut 22 luistelijaa. Kyseessä oli sprinttimatkojen yhdistelmäkilpailut, jossa neljän matkan pisteet lasketaan yhteen.
Jyväs- ja Kuntokiepin henkilökohtaiset sekä joukkuetulokset löytyvät tulospalvelusta.
Luistelun parasta vauhtia piti Kari Huovila M50, toinen Aimo Väisänen M60 ja kolmas Jarkko Koponen MYL. Naisten nopein oli Anita Hyttinen ja Kuntokiepin voitti Laura Kanervo.
Perinteisen KENSUn kuntokilvan parhaita olivat Pentti Harjula, Vesa Häkkinen ja Pekka Häkkinen. Pisteen saa liikkumalla Ladun maisemissa milloin ja miten tahansa (pelkkä auton ajo ei kuitenkaan riitä) ja laittamalla nimensä majan seinällä olevaan KENSUn vihkoon. Tulokset 2010 tulospalvelussa.
Kiepin luistelu lähestyy. Muista ilmottautua ja varmistaa paikkasi sopivassa erässä! Ilmoittautuneet (tilanne 19.1.) julkaistu. P.S. Kiepin pisteet luistelun jälkeen lasketaan ja julkaistaan vasta (viimeistään) tiistaina kieppiemännän ulkomaanmatkan vuoksi
Jyväs- ja Kuntokiepin ilmoittautuminen on täydessä käynnissä. Tilanne ennen Kiepin avaavaa luistelukisaa nähtävissä täältä. Listalla olevien lisäksi Kuontokieppiin on mm. ilmoittautunut joukkue "Mä en jaksa!"
Ratamaratonin SM-kilpailut luisteltiin 16.1. Oulunkylässä. KENSUlle kulta ja kaksi kaatumista.
Jyväskiepin isoveli Kalevan Kierros ja Puolikas käynnistyy 29-30.1. luistelulla Oulunkylässä. Tule mukaan joukkueisiin!
RSS ATOM