KENSU

Uutisia

Heikki oli nopein mies- ja Kirsi Hiljanen nopein naishiihtäjä HuHi:n hienosti järjestetyissä kisoissa. Kokonaiskilpailussa Jarkko Koponen siirtyi kärkeen. Joukkuekisassa VAJE johtaa edelleen, Poliisit tulevat vauhdilla perässä. Kuntokiepin nopein oli Pirjo Karetie siirtyen kokonaiskilpailun johtoon. Kuntojoukkueista KiloKivet siirtyivät kärkipaikalle.
Multialla järjestetyissä potkukelkkailun MM-kisoissa (6.-7.3.) väännettiin tiukkoja kirejä. Jotkut näistä kääntyivät kensulaisille eduksi. Parhaasta suorituksesta vastasi Timo Rinkinen kultamitalillaan.
SM-mitaleista kamppaili Viitaniemen kaukalossa 10 aikuista ja hokkarifinaalissa 12 junioria eri ikäisten sarjoissa. Kisan järjestelijöitä ja toimitsijoita oli paikalla myös toistakymmentä. Reilun 50 hengen joukko sai kokea uuden lajin esiinmarssia Jyväskylässä. Ensi vuonna jatketaan tästä ja tuplataan osallistujamäärä.
KENSU ry järjesti Jyväskylän liikuntapalvelukeskuksen ja Suomen luisteluliiton kanssa ns. JääJyväskylään koko perheen ulkoilutapahtuman. Mm. ilmaisia välinekokeiluja tarjonnut tapahtuma keräsi yli 4 000 kävijää. KENSU kiittää myös kaikkia muita yhteistyötahoja onnistuneesta tapahtumasta. Aamulla järjestetyn järvicupin voitti Jani Suihkonen.
Tulokset tulospalvelussa.
Kieppikoulu jatkuu. Seuraavaksi tutustutaan luisteluhiihdon eri tekniikoihin!
Kahdeksan asteen pakkasessa käyty luistelukisa keräsi ennätykselliset 80 luistelijaa. Kisamatka oli 10km ja luistelijat oli jaettu kolmeen erään luistelunopeuden perusteella. Kiepin kärkisijaa pitää Aimo Väisänen, tosin niukasti.
KENSU ry järjesti onnistuneesti sekä juniori/nuorisocupin osakilpailut että Suomen veteraaniurheiluliiton SM -kisat Jyväskylän Viitaniemen tekojäällä. Kiitos kaikille talkoolaisille, kilpailijoille ja muille paikalla olleille. SVU:n yhteispisteissä KENSU otti historiallisen seurapisteiden voiton 18 seuran joukosta. Tulokset nähtävissä tulospalvelussa.
Samalla ajalla 7.48 matkan taittoivat Verneri Kinnunen ja Veli-Jussi Koskinen. Osallistujia 5000m:llä oli 25 ja short track-kisassa 9. Tulokset tulospalvelussa; sarjajaot päätetään viimeisen kisan osallistujamäärän perusteella.
Ratamaratonin SM-kisat kolmen mitalin KENSUlaispäivä. Kapo ja Ami Suomen Mestareiksi, Hannulle pronssia
RSS ATOM