KENSU toimii

Uutisia

Tommi Peltonen 1000 pisteen soutaja, Landis+Gyrille Kuntokiepissä täydet 3000 joukkuepistettä.
Peurunka-soutu soudetaan tänä vuonna hieman eri tavalla, mitä aiempina vuosina. Lue ohjeet ennakkoon, niin tiedät missä mennään!
Katso tunnelmapaloja kisajärjestäjän sivuilta!
KENSUn Aimo Väisänen ja Veli-Jussi Koskinen ylsivät mitaleille veteraanien rullahiihdon ja –luistelun SM-kilpailuissa.
Tuskin ehtivät reidet palautua pyöräilystä kun pitäisi jo pumpata airojen varressa. Onhan sinulla "veneasiat" järjestyksessä!
Jos sinulla on tarjota vuokralle pienvene Peurunka-soudun soutajille tai vastaavasti haluaisit veneen vuokralle - ilmoita siitä täällä!
Jyväskiepin pyöräilyosakilpailu, Peurunka-tempo, saatiin viime vuoden sateiden jälkeen polkea hyvissä olosuhteissa. Kilpailu keräsikin ennätysmäärän osanottaija. Jarkko Koponen oli Jyväskiepin kiertäjistä nopein (1:00:03). Laura Kanervo kellotti Kuntokiepin parhaimman ajan (37:20).
Rullaluistelun Maraton SM-kilpailut käytiin lauantaina 14.8.2010 Oulun Nallikarin maastossa. Oulujoen suistoa kiertävä 7 km rata kierrettiin kuusi kertaa. Paikalle oli kertynyt reilut 30 lisenssiluistelijaa ja mm. KENSUn Veli-Jussi Koskisen sarjassa (M40) 10 kovaa master-luistelijaa.
KENSUlaiset Kalevan Kiertäjät pyöräilivät 7.8. Ruskossa. Varsinais-Suomen tuliaisina keskemmälle Suomea tuotiin mm. kolme sarjavoittoa.
Kuudes kansainvälinen Pyhän Olavin rullaluistelumaraton luisteltiin Savonlinnassa 24.7.2010. Sää oli edellisen vuoden tapaan sateinen, mutta ei aivan yhtä rankka. Suomen terävin kärki ei ollut paikalla, joten uusia nimiä oli tiedossa palkintopallille.
RSS ATOM