KENSU toimii

Uutisia

KENSU ry syyskokous valitsi vuoden 2008 puheenjohtajaksi Keijo Ilmavirran. Johtokuntaan valittiin Ulla Yrjölä, Mika Kanervo ja Paavo Pohjola, vanhoina jatkavat Pekka Heikkinen, Aimo Väisänen ja Antti Lehtinen. Ns. laajennettuun johtokuntaan vuodeksi 2008 valittiin lisäksi nykyinen pj. Santeri Takala, Arto Hakasalo ja Terhi Kokkonen. Kirjanpitäjänä ja rahastonhoitajana jatkaa Pirjo Ilmavirta.
Luistelun kuivaharjoitukset pidetään tänä vuonna Kotalammella. Lähde mukaan luistelun kuivaharjoituksiin tiistaisin klo 17.30-19.00. Ilmoittautua voi paikan päällä. Kokoontuminen liikuntapuiston huoltorakennuksen edessä. Tervetuloa mukaan uudetkin luistelun ystävät! Ps. kesän viimeinen rullaluistelukurssi järjestetään 3.9.2008, ks. tapahtumakalenteri.
Kiepin pyöräily (24.8.2008)
Hyvissä olosuhteissa pyöräilty Jyväskieppi (Peurunkatempo) tiukensi eri sarjojen kärkitaistoa ennen viimeistä lajia, suunnistusta 30.8.2008. Kisan nopein oli Keijo Sivill, naisissa Ulla Yrjölä. Kokonaispisteissä Leino Nisula edelleen johtaa, takaa tulevat kovaa Kari Köninki ja Keijo Sivill. Kuntokiepin kärkeen nousi Pirjo Ilmavirta, joukkuekisassa puolestaan ArKaJuJu - Panda aivan kannoillaan.
KENSUn Jesse Saikkonen hopealle rullaluistelun maratonmatkan SM-kilpailuissa Paimiossa. Toinen huippuluistelijamme Kimmo Ilmavirta osallistuu rullaluistelun MM-kilpailuihin syyskuun alussa.
Tapahtumassa oli 33 venekuntaa eli 500 soutajaa. Kilpasarjan voiton vei Mikkelin Airoteam kannoillaan Joutsa ja Controlteam. Kuntosarjan parhaat olivat KENSU, Poliisit ja Energiakolmio. Kiitos osallistujille, katsojille ja etenkin talkooporukalle. Saimme jälleen kerran tarjota liikunnan iloa. Tulokset tulospalvelussamme.
Kiepin soutu (7.6.2008)
Sarja- yms. epäselvyyksien vuoksi KENSUn johtokunta päätti muodostaa jokaisesta venetyypistä oman sarjansa ja antaa kunkin sarjan parhaalle Kiepin kiertäjälle 1000 pistettä. Kirkkoveneiden aikaa on verrattu kaikkein nopeimpaan eli Mikkelin veneeseen, jottei pisteet nouse liian suuriksi.
Myös aikuisten rullaluistelukurssi sai kiitosta.
Kari Köninki (M50) oli nopein Kiepin kiertäjä ajallaan 51:34. Yhteispisteissä Leino Nisula (M50), Kari Huovila (M40) ja Santeri Takala (Myl) muodostavat kärkikolmikon. Naisten pistejohdossa on Mari Sivill ja Kuntokiepin Pirjo Ilmavirta. Joukkuekisasta on muodostumassa kolmen kovan joukkueen keskinäinen kamppailu, järjestys juoksun jälkeen on KENSU KK, ArKaJuJu ja Panda. Tulokset löydät tulospalvelusta. Veikko Vuorisen ja Marko Koivikon ajat on korjattu 19.5.2008.
Aikuisten rullaluistelukurssi järjestetään yksipäiväisenä (28.5.). Lasten rullaluistelukerho alkaa keskiviikkona 21.5. klo 17 ja mukaan voi ilmoittautua myös vain kesäkuun kerroille.
Aikuisten rullaluistelukurssi järjestetään yksipäiväisenä (28.5.). Lasten rullaluistelukerho alkaa keskiviikkona 21.5. klo 17 ja mukaan voi ilmoittautua myös vain kesäkuun kerroille.
RSS ATOM