KENSU toimii

Uutisia

Suunnistusopastusta tarjolla KENSUlaisille ja Jyväskiepin kiertäjille Laajavuoressa keskiviikkona 5.5. klo 17.30
Maakuntaviestissä Joutsassa keskiviikkona 26.5. nyt myös puulaakisarja. KENSU / Kiepin kiertäjät lähdössä mukaan!
Seuran kevätkokouksen päätteeksi pidimme luistelukauden päättäjäiset, jossa palkittiin menestyneet luistelijamme. Parhaana palkittiin Verneri Kinnunen, vuoden juniori puolestaan oli pikkuveli Oskari.
Veli-Jussi Koskinen ja Verneri Kinnunen edustivat KENSUa menestyksekkäästi Turun SM-kisoissa. Veli-Jussi nappasi lajissa ensimmäisen SM-kultamitalinsa varpaankynnen -mitalla.
Kiepin suunnistukseen on aikaa enää 8 viikkoa! Katso Kieppijutuista vinkkejä, missä ja milloin on mahdollista hioa kartanlukutaitoja.
Pikaluistelun Masters-Cup saatiin päätökseen Seinäjoella 13-14.3. Tässä tulokset.
Pikaluistelun Maraton-Cup päättyi tammikuun lopussa Jyväskiepin luisteluun. Seuraavassa KENSUlais-luistelijoiden sijoitukset.
Luistelukauden päätöskilpailut, Season Closing Race kilpailtiin Seinäjoella 13.–14.3. Kensua edustivat juniorit Petri Heikkinen ja Verneri Kinnunen sekä master-luistelija Veli-Jussi Koskinen.
Jyväskiepin tilanne kahden osakilpailun jälkeen on vihdoinkin selvillä. Katso pisteet tulospalvelusta.
500 metrillä kovinta vauhtia piti Verneri Kinnunen. Alle maagisen 50 sekunnin rajan pääsivät myös Jani Mäkipelto ja Oiva Lipsonen. Naisista nopein oli Karoliina Kinnunen. Tulokset ja yhteispistemestarit tulospalvelussa.
RSS ATOM