KENSU toimii

Uutisia

Tiistaina 15. helmikuuta KENSU:n juniorit luistelivat lumipyryssä ja suojalumen nihkeyttämällä radalla 500 metriä. Senioreiden 5000 metrin yhteislähtökilpaa ei luisteltu kehnon sään vuoksi.
KENSU:n pikaluistelijat saivat hyvää valmennusta luistelutekniikkaan tiistaina 8. helmikuuta. Luisteluliiton valmentaja Juho Vaittinen ja KENSU:n omat valmentajat Jaakko Hautamäki ja Verneri Kinnunen opastivat käytännön harjoittein oikeaoppista pikaluistelua.
Helmikuun 5. ja 6. päivä luisteltiin Kuopion Lippumäen pikaluisteluradalla juniori-ikäisten Suomenmestaruusmittelöt ja hopealuistinkilpailut. KENSU:lla oli vahva edustus seitsemän luistelijan voimin. Tuomisina kisoista oli useita henkilökohtaisa ennätyksiä ja hyviä sijoituksia. Lauantain sakea lumisade ja sunnuntaina yltyvä tuuli vaikutti jonkin verran, mutta yllättävän hyviä aikoja silti tehtiin.
KENSU:n pikaluistelijat ja luistelukoululaisten ja pikaluistelukoululaisten vanhemmat huomio! Tiistaina 8.2. Luisteluliiton seurakehittäjä Juho Vaittinen sekä omat valmentajamme Jaakko Hautamäki ja Verneri Kinnunen vetävät pikaluistelun tekniikkaharjoitukset Viitaniemessä
Tiistaina 1. helmikuuta luisteltiin KENSU-cupissa kaksi matkaa: nuorimmat juniorit taittoivat 300 ja 500 metriä pikkuradalla, varttuneemmat testasivat sprinttivauhtejaan 500:n ja 1000 metrin matkoilla. Keli oli hyvä vähäisestä lumisateesta huolimatta.
Suomalaisen pikaluistelun Maailmanmestarin ja olympiamitalistin Eevi Huttusen muistokisoissa Kuopiossa mukana KENSU:sta kaikkiaan yhdeksän luistelijaa.
Ilona Wannas haki hienosti tuntumaa ison radan luisteluun, Ahti ja Kusti Lopez-Lehto ylsivät myös hyviin suorituksiin.
Tammikuun 11. päivä luisteltiin seuracupimme toinen kilpa. Nyt vuorossa oli varttuneemmilla 1500 metriä ja junioreilla 300 metriä. Master-sarjalaisista vauhtejaan testasi neljä luistelijaa, mutta junioreita oli ilahduttavasti 6 tyttöä ja 7 poikaa tehden kelpo aikoja. Hienoa!
Lauantaina 8. tammikuuta Helsingin Luistinkiitäjät järjestivät perinteisen Clas Thunbergin muistokilpailun. KENSU:n luistelijoista mukana Jutta ja Kari Niittylä, Timo Herranen ja Kirsi Korpijärvi
Hei! Hyvät vanhemmat vielä ehditte ilmoittaa lapsenne KENSU:n luistelukouluihin. Torstain ryhmät alkavat tämän viikon torstaina 13.1. ja lauantain ryhmät tämän viikon lauantaina 15.1.
RSS ATOM