KENSU

Uutisia

KENSU oli vahvasti mukana veteraaniurheiluliiton SM-luisteluissa ja SLL:n SM-puolimaratonilla 12.-13.1.2008. Molempina päivinä oli mukana kuusi kensulaista eli olimme yksi kisan suurimmista seuroista.
Kaikille avoimet alamäkipotkukelkkailun SM-kisat järjestettiin 24.11.2007 Äkäslompolossa jo kolmatta kertaa. Kilpailijoina oli 55 hurjapäätä: 15 naista, 13 miestä ja 9 joukkuetta, kussakin 3 henkeä. Kensulaisista kilpailuun osallistuivat Jukka-Pekka Järvinen ja Ulla Yrjölä.
OP-Cup alkoi 5000m luistelulla, jossa nähtiin useita loppusuoran kamppailuja. Jessen jälkeen toiseksi parhaan ajan (kilpailun ulkopuolella) luisteli Verneri Kinnunen. Naisista nopein oli Ulla Yrjölä. Juniorit luistelivat 500m, jossa nopein oli Verneri. 14.12. korjatut tulokset tulospalvelussa
Pikkujoulutunnelmia (10.12.2007)
Perinteiset KENSUn pikkujoulut pidettiin Ladun Majalla lauantaina 8.12. Joulupukki kävi lahjasäkin kanssa ilahduttamassa pienempiä (ja isompiakin) juhlijoita.
OP-Cup (26.11.2007)
Seuran sisäisen cupin nimi on nyt OP-Cup. Ensimmäinen osakilpailu luistellaan tiistaina 11.12.2007 klo 18:15 alkaen. Matkana 5000m, pinimmille junnuille 500m. Luistelukoululaisilla mahdollisuus luistella 250m.
Loistavasti menestynyt veteraaniurheilijamme Terhi Kokkonen sai presidentti Tarja Haloselta kutsun itsenäisyyspäivän juhliin. Lisäksi Suomen veteraaniurheiluliitto valitsi Terhin vuoden parhaaksi naisurheilijaksi. Onnea Terhi, olet todellakin arvostuksesi ansainnut.
Kauden päätöstilaisuudessa keskusteltiin lajin tilasta ja tulevaisuudesta. Lisäksi palkittiin kauden parhaita. KENSUn Kimmo Ilmavirta valittiin vuoden 2007 parhaaksi rullaluistelijaksi Suomessa. Siitä ja muista terveisistä luet tästä.
Keijo voitti myös sunnistuksen ja oli yhteispisteiden ylivoimainen ykkönen. Naisissa käytiin kova kamppailu Ullan ja Mari Sivillin välillä Ullan eduksi. Kuntosarjan paras oli Pirjo Ilmavirta ja joukkueista ykkönen Panda. Kiitos Suunta Jyväskylälle ja Kari Hytöselle ja kumppaneille loistavista järjestelyistä. Tulokset löydät tulospalvelustamme.
Keijo Sivill ja Ulla Yrjölä jatkavat yhetispisteiden kärjessä. Keijon kovin uhkaaja taitaa olla Leino Nisula (M50) ja Ullan Mari Sivill. Joukkuekisassa ankara voittotaistelu käydään Pandan ja K-Paun välillä. Kuntosarjan kärkeen meni Pirjo Ilmavirta, jonka kanssa kokonaisvoitosta kamppailee enään Tapio Lahtinen. CC Picaro järjesti upeat kisat, kiitos siitä Okille ja muille Picarolaisille. Tulokset ja pisteet löydät tulospalvelustamme.
KENSUn yleisurheilevat naiset ovat taas tänäkin kesänä saavuttaneet useita mitaleita veteraanien SM-kisoissa. Lue tästä Terhi Kokkosen raportti.
RSS ATOM