KENSU toimii

Uutisia

Kari Köninkille ja Ulla Yrjölälle Jyväskiepin 2009 parhaat pisteet. Panda ja Kilokivet joukkuekilpailujen voittoihin.
Jarkko Koponen, Anneli Mörä-Leino sekä Keijo Aaltokallio Jyväskiepin kiertäjistä nopeimmat juoksijat.
Veli-Jussi ja Verneri hyvässä vauhdissa rullaluistelun maantie SM kisoissa
Huonossa säässä pyöräillyn Kiepin voitti Santeri Takala, naisten nopein oli Ulla Yrjölä. Ennen juoksua yhteispisteiden voitossa kiinni on Kari Köninki, joukkueista Panda. Puolimatkoilla johtaa Laura Kanervo ja joukkueista Kilokivet. Kiitos CC Picarolle hienoista kisoista. Korjatut tulokset tulospalvelussa.
Kesäkuun lopulla pidettyllä alkeiskurssilla esitettiin toiveita uudesta kurssista, ja jatkokurssi yritettiin tottaa torstaina 13.8.2009. Kurssi jäi pitämättä, kun osallistujia oli lopulta liian vähän.
Sunnuntaiksi 23.8.2009 suunniteltu muisteluilta on peruttu tapahtuman ideoijan Aulikki Häkkisen äkillisen poismenon vuoksi. Myös me nyky-kensulaiset otamme osaa läheisten ja ystävien suureen suruun. pj. Keijo Ilmavirta
KENSUn kalustetalkoot (kahtena iltana) onnistuivat hyvin, kiitos kaikille talkoolaisille ja hengessä mukana olleille.
V-J sai kirkastettua hieman halli-SM kisojen 200 metrin pronssia eli rullaluistelun SM-ratakilpailuissa 3.7. tuli hopeaa 200 metrillä (M40) ja pronssia 500 metrillä. 3000 metrillä sija oli neljäs jääden muutaman sekunnin voittajasta. Mr. rullaluistelu senior eli Esa Lottanen korjasi kaikkien matkojen kultamitalit (M40). Maantie SM kisoissa pyrkimys on kolmen sakkiin.
Kirkkovenekisa saatiin vietyä läpi hyvässä säässä, vaikka ukkosrintama vaani Laajavuoren takana. Kilpasarjan voitti Vihtavuoren Pamaus ja Kuntosarjan KENSU. Tulokset nähtävissä tulospalvelussa.
KENSU järjestää aikuisille rullaluistelun peruskurssin juhannuksen jälkeen torstaina. Mukaan on tervetulleita niin lajia aloittelevat kuin kuntoiluvinkkejä tai kertausta tarvitsevat luistelijat. Lasten rullaluistelukerhon viimeinen kerta on samaan aikaan ja siihen voi ilmoittautua myös yhdelle kerralle mukaan.
RSS ATOM