KENSU toimii

Uutisia

Kahdeksan asteen pakkasessa käyty luistelukisa keräsi ennätykselliset 80 luistelijaa. Kisamatka oli 10km ja luistelijat oli jaettu kolmeen erään luistelunopeuden perusteella. Kiepin kärkisijaa pitää Aimo Väisänen, tosin niukasti.
KENSU ry järjesti onnistuneesti sekä juniori/nuorisocupin osakilpailut että Suomen veteraaniurheiluliiton SM -kisat Jyväskylän Viitaniemen tekojäällä. Kiitos kaikille talkoolaisille, kilpailijoille ja muille paikalla olleille. SVU:n yhteispisteissä KENSU otti historiallisen seurapisteiden voiton 18 seuran joukosta. Tulokset nähtävissä tulospalvelussa.
Samalla ajalla 7.48 matkan taittoivat Verneri Kinnunen ja Veli-Jussi Koskinen. Osallistujia 5000m:llä oli 25 ja short track-kisassa 9. Tulokset tulospalvelussa; sarjajaot päätetään viimeisen kisan osallistujamäärän perusteella.
Ratamaratonin SM-kisat kolmen mitalin KENSUlaispäivä. Kapo ja Ami Suomen Mestareiksi, Hannulle pronssia
Kari Huovilalle kultaa Oulunkylästä, mastereiden SM-yhteispistekilpailuista
Hei kaikki asiasta kiinnostuneet. Olette tervetulleita Keljon Tapiolaan lauantaina 17.1.2009 klo 14 alkaen kertomaan ja kuulemaan juttuja KENSUn vaiheista läpi vuosikymmenten. Tilaisuus on rento ja epävirallinen, kertoa saa omista kokemuksistaan tai pelkästään kuunnella muiden tarinoita. Kahvitarjoilun vuoksi mieluusti ilmoittaudu keijo. ilmavirta@panda.fi tai 040-5036381.
Kuuden lajin kuntokierros Jyväskieppi alkaa luistelulla sunnuntaina 25.1.2009.
114 käyntikertaa Ladun Majalla veivät Penan voittoon KENSUn kuntokilpailussa. Muut mitalisijat menivät Vesa ja Päivi Häkkiselle. Tulokset tulospalvelussa.
KENSUn mestaruuskilpailun ensimmäinen osa 5000m luisteltiin kohtuullisissa olosuhteissa. Nopein (monelle yllättäen) oli Veli-Jussi Koskinen, kannoillaan ikinuori Aimo Väisänen. Muut jäivät yli kierroksen. Lasten/nuorten 100m oli jännittävä ja osallistujia peräti seitsemän. Ikähaitari 4-10v, joten sarjajako on vielä avoin. Nopein oli Topias Hangasjärvi ajallaan 20,85. Tulokset tulospalvelussa.
KENSUn hyvä yhteistyökumppani pyöräilyseura CC Picaro täytti 10 vuotta. Picaron monivuotinen puheenjohtaja ja puuhamies Oiva Lipsonen vastaanotti KENSUn 60v -juhlastandaarin onnentoivotusten kera. KENSUn puheenjohtaja Keijo Ilmavirta puolestaan vastaanotti CC Picaron uudella logolla varustetun veistoksen. Moni seuramme jäsenistä kuuluu myös Picaroon, sillä pyöräily sopii hyvin myös luistelijalle.
RSS ATOM