KENSU toimii

Uutisia

Lumet ovat sulaneet ja hiekat on harjattu monin paikoin. KENSU on taas vahvasti mukana rullatoiminnassa. Järjestämme eritasoisia rullaluistelun kursseja, joista tiedotamme nettisivuillamme. Tiistaiset yhteislenkit satamasta klo 18:00 alkavat 17.4.2007. Huipulla myös tuulee. Kuvan Kimmo Ilmavirta kiertää tulevan kesän maailmancupia eli WIC:tä. Aiheesta lisää www.lottanen.com.
KENSUn juriorit paransivat ennätyksiään yhteensä 18 kertaa 2 päivän aikana.
Potkukelkkailun vetiset MM-kisat olivat mainiota mitalien metsästystä kensulaisille. Timo Rinkinen saalisti M45-sarjan 500 metrillä kultaa ja puolikkaaksi rutistetulta maratonilta pronssia. Hannu Luoman saalis oli päinvastainen. Väliin ehti molemmilla matkoilla raumalainen Matti Pesälä. M55-sarjan puolimaratonin mestaruuden valtasi Reijo Leino. Yleisen sarjan 3*500 metrin viestissä KENSU otti onnekkaasti Ketkupolkan päänahan, mutta edelle ehti IF Länken Kick. Laajempi reportaasi ilmestynee seuraavaan Kensulaiseen! Kuvassa Timo Rinkinen MM-puolimaratonilla. T.Antti
Vuosi sitten oli pakkasta 20 astetta, nyt meillä oli vesikeli. Säästä huolimatta kisassa oli lähes sata hiihtäjää, joista kieppiläisiä noin puolet. Täydet pisteet vei Petri Ilomäki ja toisena Keijo Sivill, joka myös siirtyi kokonaispisteiden johtoon. Kuntosarjan voitti Tapio Lahtinen. Joukkukisan kärjessä on KENSU1, kannoillaan Panda ja KENSU KK. Lopulliset tulokset löytyvät tulospalvelustamme.
Tuore pikaluistelun C-nuorten SM-hopeamitalisti Verneri Kinnunen kävi kisaamassa Norjan Bergenissä hyvällä menestyksellä. Vielä on edessä kauden huipennus Hollannin Heerenveenissä, jossa on luvassa jopa vielä kovempaa vauhtia.
Viime viikonloppuna 17.-18.2.2007 Kuortaneella KENSUN yu-naiset saivat taas SM-mitaleita. Mukana oli myös huonoa onnea. Lisäksi kensulaiset toivat veteraaniliiton SM-luisteluista viisi mitalia, kirkkaimpana Hannu Luoman kultamitali.
Kisa-aamu valkeni lämpöisissä tuulissa, verrattuna edeltävään paukkupakkasviikkoon. Kensulaisia lähti Kuopioon, pieni, mutta sitäkin iskukykyisemmäksi osoittautunut joukko.
Jyväskylän kaupunki (liikunta- ja opetuspalvelukeskus) ja KENSU ry järjestivät JääJyväskylään luistelutapahtuman Jyväsjärven retkiluisteluradalla perjantaina ja lauantaina 16.2-17.2.2007. Mukana meitä oli yhteensä yli kolme tuhatta!!!
Pikaluistelun nuorten SM-kilpailut kisailtiin viime viikonloppuna Valkeakoskella. Kisoissa nähtiin kensulaismenestystä, sillä Verni Kinnunen uusi viimevuotisen SM-hopeansa. Viikonloppu sisälsi myös pettymyksiä luokkaantumisten ja sairastumisten merkeissä.
Kisa-aamu valkeni lämpöisissä tuulissa, verrattuna edeltävään paukkupakkasviikkoon. Kensulaisia lähti Kuopioon, pieni, mutta sitäkin iskukykyisemmäksi osoittautunut joukko.
RSS ATOM