KENSU toimii

Uutisia

Sunnuntaiksi 23.8.2009 suunniteltu muisteluilta on peruttu tapahtuman ideoijan Aulikki Häkkisen äkillisen poismenon vuoksi. Myös me nyky-kensulaiset otamme osaa läheisten ja ystävien suureen suruun. pj. Keijo Ilmavirta
KENSUn kalustetalkoot (kahtena iltana) onnistuivat hyvin, kiitos kaikille talkoolaisille ja hengessä mukana olleille.
V-J sai kirkastettua hieman halli-SM kisojen 200 metrin pronssia eli rullaluistelun SM-ratakilpailuissa 3.7. tuli hopeaa 200 metrillä (M40) ja pronssia 500 metrillä. 3000 metrillä sija oli neljäs jääden muutaman sekunnin voittajasta. Mr. rullaluistelu senior eli Esa Lottanen korjasi kaikkien matkojen kultamitalit (M40). Maantie SM kisoissa pyrkimys on kolmen sakkiin.
Kirkkovenekisa saatiin vietyä läpi hyvässä säässä, vaikka ukkosrintama vaani Laajavuoren takana. Kilpasarjan voitti Vihtavuoren Pamaus ja Kuntosarjan KENSU. Tulokset nähtävissä tulospalvelussa.
KENSU järjestää aikuisille rullaluistelun peruskurssin juhannuksen jälkeen torstaina. Mukaan on tervetulleita niin lajia aloittelevat kuin kuntoiluvinkkejä tai kertausta tarvitsevat luistelijat. Lasten rullaluistelukerhon viimeinen kerta on samaan aikaan ja siihen voi ilmoittautua myös yhdelle kerralle mukaan.
Jyväskiepin 2009 soutuosakilpailu soudettiin 6.6. perinteisesti Peurunkasoudun yhteydessä. Vihtavuoren Pamaus oli jälleen kerran järjestänyt oivat soutukisat - Kiepinkiertäjät kiittävät!
Suunnistuksen tulokset ja väliajat Suunta Jyväskylän nettisivuilla. Kiepin pistetilanne tulospalvelussa!
KENSUn kevätkokouksen yhteydessä järjestetyissä luistelukauden päättäjäisissä parhaana luistelijana palkittiin Veli-Jussi Koskinen ja parhaan juniorin palkinnon vei Tatu Santala. Verneri Kinnunesta muistettiin huomattavalla harjoitusstipendillä. Kuvassa palkittuja junioreja.
Lahden luistelijat järjestivät perinteiset rullaluistelun sisärata SM-kilpailut lauantaina 18.4.2009 Lahden suurhallissa. Osallistujia oli ympäri Suomea yli 50 ja tulostaso oli vuodenaikaan nähden erittäin korkea.
Heikki oli nopein mies- ja Kirsi Hiljanen nopein naishiihtäjä HuHi:n hienosti järjestetyissä kisoissa. Kokonaiskilpailussa Jarkko Koponen siirtyi kärkeen. Joukkuekisassa VAJE johtaa edelleen, Poliisit tulevat vauhdilla perässä. Kuntokiepin nopein oli Pirjo Karetie siirtyen kokonaiskilpailun johtoon. Kuntojoukkueista KiloKivet siirtyivät kärkipaikalle.
RSS ATOM