KENSU toimii

Uutisia

Kari Huovila voitti Jyväskiepin 10km luistelun hyvällä ajalla 16.29. Samassa yhteydessä luistellun maraton cupin nopein oli Jesse Saikkonen ajalla 16.07. Kiepin joukkuekisassa ArKaJuJu otti piikkipaikan, samoin Atte Santala Kuntokiepissä.
5000m luisteltiin lumisateessa ja tuulessa, silti tehtiin kovia tuloksia. Ratakierros on tänä talvena virheellisesti liian pitkä. Todellinen luisteltu matka oli 5,3km, joten tuloksia on parannettu 6%:lla vastaamaan 5000m aikoja. Jännittävän irin jälkeen kisan nopein oli Kari Huovila 8.25,7, josta Aimo Väisänen jäi sekunnin kymmenyksen ja Jukka Järvinen kaksi. Luistelijoita oli mukana hienosti peräti 23.
KENSU oli vahvasti mukana veteraaniurheiluliiton SM-luisteluissa ja SLL:n SM-puolimaratonilla 12.-13.1.2008. Molempina päivinä oli mukana kuusi kensulaista eli olimme yksi kisan suurimmista seuroista.
Kaikille avoimet alamäkipotkukelkkailun SM-kisat järjestettiin 24.11.2007 Äkäslompolossa jo kolmatta kertaa. Kilpailijoina oli 55 hurjapäätä: 15 naista, 13 miestä ja 9 joukkuetta, kussakin 3 henkeä. Kensulaisista kilpailuun osallistuivat Jukka-Pekka Järvinen ja Ulla Yrjölä.
OP-Cup alkoi 5000m luistelulla, jossa nähtiin useita loppusuoran kamppailuja. Jessen jälkeen toiseksi parhaan ajan (kilpailun ulkopuolella) luisteli Verneri Kinnunen. Naisista nopein oli Ulla Yrjölä. Juniorit luistelivat 500m, jossa nopein oli Verneri. 14.12. korjatut tulokset tulospalvelussa
Pikkujoulutunnelmia (10.12.2007)
Perinteiset KENSUn pikkujoulut pidettiin Ladun Majalla lauantaina 8.12. Joulupukki kävi lahjasäkin kanssa ilahduttamassa pienempiä (ja isompiakin) juhlijoita.
OP-Cup (26.11.2007)
Seuran sisäisen cupin nimi on nyt OP-Cup. Ensimmäinen osakilpailu luistellaan tiistaina 11.12.2007 klo 18:15 alkaen. Matkana 5000m, pinimmille junnuille 500m. Luistelukoululaisilla mahdollisuus luistella 250m.
Loistavasti menestynyt veteraaniurheilijamme Terhi Kokkonen sai presidentti Tarja Haloselta kutsun itsenäisyyspäivän juhliin. Lisäksi Suomen veteraaniurheiluliitto valitsi Terhin vuoden parhaaksi naisurheilijaksi. Onnea Terhi, olet todellakin arvostuksesi ansainnut.
Kauden päätöstilaisuudessa keskusteltiin lajin tilasta ja tulevaisuudesta. Lisäksi palkittiin kauden parhaita. KENSUn Kimmo Ilmavirta valittiin vuoden 2007 parhaaksi rullaluistelijaksi Suomessa. Siitä ja muista terveisistä luet tästä.
Keijo voitti myös sunnistuksen ja oli yhteispisteiden ylivoimainen ykkönen. Naisissa käytiin kova kamppailu Ullan ja Mari Sivillin välillä Ullan eduksi. Kuntosarjan paras oli Pirjo Ilmavirta ja joukkueista ykkönen Panda. Kiitos Suunta Jyväskylälle ja Kari Hytöselle ja kumppaneille loistavista järjestelyistä. Tulokset löydät tulospalvelustamme.
RSS ATOM