KENSU toimii

Uutisia

Aurinkoisessa kevätillassa järjestettiin 5. Loimaan Friday Mile -sporttitapahtuma kaupungin torilla. Kilpailumuotoina juoksu ja rullaluistelu.
Ulla Yrjölän järjestämä suunnistuskoulu Kiepin kiertäjille onnistui erinomaisesti. Ulla jakoi tietojaan, taitojaan ja kopioitaan auliisti - nyt on tietoa yli ymmärryksen. Vielä mennään yhdessä iltarasteille ja pidetään "jälkipelit". Asteikolla yhdestä kymmeneen tuntee jo olevansa toisen ja kolmannen portaan välissä. Pohjalta on lähdetty ja hyvään alkuun on päästy - silti pitkä on vielä tie edes portaalle viisi. Vaan eipä meistä kaikista Minna Kauppeja tarvitse tullakaan, kunhan vain saamme lisää nautintoa omista suorituksistamme.
Maanantaina 5.5. kokoontui raavaista Kensulaisista koostunut ryhmä nostamaan talkoovoimin kodinkoneita Jyväskylän korkeimman kerrostalon, Horisontin, asuntoihin. Mittava urakka onnistui runsaslukuisen ja ahkeran talkooporukan voimin lopulta hienosti.
Hannu Luoma valittiin kauden parhaaksi luistelijaksi ja Atte Santala parhaaksi junioriksi. Samassa yhteydessä jaettiin myös OP-cupin palkinnot sekä 1. puheenjohtajan antama puukko. Puukon erityisistä ansioista seuran pitkäaikaisena jäsenenä sai ansaitusti Paavo Pohjola.
Sunnuntaina 20.4. ja todennäköisesti seuraavana sunnuntaina 27.4.2008 TV2:n Pointzi-ohjelmassa esiintyy KENSUlaisia nuoria luistelijoita. Ohjelma lähetetään uusintana tiistaisin ja viimeisin on nähtävissä myös netissä www.yle.fi/pointzi.
Ulla Yrjölä tarjoaa suunnistusopastusta 10-15 halukkaalle Kiepin kiertäjälle. Aikataulu ti 6.5. klo 17-18 Muuramen Lukion Kahvio (Nisulantie, Muurame) 18--> metsään, tostaina iltarastit ja pe 9.5. klo 17-19 Landis+Gyr Enermet (Salvesenintie 6, Jyskä). 22.4. mennessä 10 ilmoittautunutta.
Pentti sai Ladun Majan kuntovihkoon vuoden aikana 103 merkintää. Toiseksi tuli Vesa Häkkinen 63 ja kolmanneksi Päivi Häkkinen 24 kertaa. Pienet muistamiset jaetaan luistelukauden päättäjäisissä lauantaina 19.4. klo 15 alkaen.
Jälleen kerran Kensu potkijat kävivät mitalijahdissapotkukelkkailun MM-kisoissa Multialla. Mitalisaalis oli kohtalainen, kun miesten yli 45-vuotiaiden sarjassa Timo Rinkinen ja Hannu Luoma olivat vauhdissa. Rinkinen tuuttasi 500 metrin kisassa mutkan jälkeen keulille pitäen sijoituksen Kortelan Ryhdin Matti Pesälän edessä. Pesälän kannoilla Luoma valloitti pronssipallin itselleen.
Suonenjoelle Tuusulanjärveltä siirretty (SM 100 km MY, SM 50 km M50 ja Ny) luisteltiin n. 10 asteen pakkasessa Suonenjoen keskustassa, pienellä järvellä, suojaisissa olosuhteissa 1,25 km;n radalla. Myös Finland Ice Marathonille osallistuttiin hyvällä menestyksellä.
Jukka Järvinen oli nopein Kiepin hiihdossa, naisissa Mari Sivill. Yhteispisteissä kärjessä on edelleen Kari Huovila. Kuntosarjassa Pirjo Ilmavirran ylivoimainen hiihto nosti hänet myös yhteispisteiden kärkeen. Joukkuekisassa KENSU KK nousi niukasti ohi ArKaJuJun. Kiitos Huhtasuon Hiihto 2000:lle upeasti järjestetystä tapahtumasta.
RSS ATOM