KENSU

Uutisia

Kesän ensimmäinen hellepäivä helli kiepin soutajia lauantaina, kun Peurunkasoutua soudettiin.
Pirjo, Julle, Veikko ja Keijo viettivät pitkän viikonlopun todellisen kestävyysurheilun parissa. Tukholman maratonille lähdettiin perjantaina ensin bussilla kohti Helsinkiä ja sieltä ”aavelaivalla” Tukholmaan.
Tänäkin vuonna iso joukko urheita kensulaisia osallistuu Kalevan kierrokseen. Heidän urakkansa on nyt puoloessa välissä, sillä viime viikonloppuna juostiin maraton Ylistaron lakeuksilla.
Kensu järjestää tänäkin vuonna rullaluistelukursseja (Huom! jatkokurssin uusi aika!) Alkeiskurssi ma 13.6. klo 18-20 Jatkokurssi ti 14.6. --> ti 21.6. klo 18-20
Kensu järjestää tänäkin kesänä lasten rullaluistelukerhon. Kerho keskiviikkoisin 18:30-19:30 Rantasipi Laajavuoren parkkipaikalla kesäkuun alusta elokuun loppuun.
Sveitsissä asuva, Suomessa Jyväskylän KENSUa ja Sveitsissä Athleticum-Rollerbladea edustava Jesse Saikkonen voitti helluntaina 16.05.2005 Sveitsin Lausenissa järjestetyn Swiss Inline Cupin B -sarjan junioreiden sarjan 4,5 kilometrillä. Jessen voitto oli ensimmäinen suomalaisvoitto kautta aikojen Swiss Inline Cupissa.
Jyväsrulla (22.5.2005)
Jyväskieppiä juostiin uusissa maisemissa ja uudenlaisella radalla. Maantie oli vaihtunut pururadaksi ja paikka oli hiihdosta tuttu Huhtasuo.
Kevät on vihdoinkin koittanut ja juoksukin jo maittaa. Pitkään jatkuneet hiihtokelit ja luistelumahdollisuudet hemmottelivat niin kilpaurheilijaa kuin kuntoliikkujaa. Vuosi 2004 muistetaan taloudellisen sopeutumisen aikana, joka jatkuu edelleen. Tämä kaikki on kuitenkin tehty ja tehdään jatkossakin omien tapahtumien kehittämisen ehdoilla. Haluamme jäseniemme olevan tyytyväisiä toimintaamme.
Potkukelkkailun MM-kisat 2005 Kensulaiset iskivät piikkareita todenteolla jäihin Multian Sinervä-järvellä 19.-20.3. järjestelyissä potkukelkkailun MM-kisoissa. Potkukelkkailun MM-kisojen on järjestetty Multialla vuodesta 1988 lähtien (esikisat 1987). Tapahtuma on elänyt monenlaisia vaiheita vuosien saatossa, mutta reipashenkisenä potkukelkkailijan vuoden kohokohtana se on säilynyt ja tainnut vankistaa asemiaan. Kensulaisten menestys on näissä kisoissa jotensakin vakiintunut ja se oli kohtuullinen tälläkin kertaa.
RSS ATOM