KENSU

Uutisia

Sään haltijoiden ja Liikuntapalvelukeskuksen porukan ponnistelujen ansiosta retkiluistelurata saatiin sopivasti auki ja puitteet kuntoon Jää Jyväskylään! - tapahtumalle. Ja taas oli väkeä, iloista mieltä, liikunnan ja yhdessätekemisen riemua. Kensu kiittää osallistuneita, talkoolaisia ja yhteistyökumppaneita.
Jyväsjärven retkiluistelurata saatiin kuin saatiinkin auki tänäkin vuona. Heti avaisiksi KENSU järjesti kahdet kisat lauantaiaamuna 12.2. Ensin retkiluisteltiin Kuntokiepin osakilpailu ja sitten olikin potkukelkkailun vuoro.
Ihanteellinen pikkupakkanen helli luistelijoita, kun tämänvuotinen Jyväskieppi käynnistyi Viitaniemen melko nihkeällä jäällä. Tulokset olivat jokatapauksessa huippuluokkaa.
Kauniissa, talvisessa pakkassäässä kisattiin Xerox-cupin viimeiset osakilpailut. Samalla jaettiin myös Kensun mestaruudet, jotka menivät Kari Huovilalle, Terhi Kokkoselle ja Oiva Lipsoselle. Juniorit tekivät jälleen kerran loistavaa jälkeä.
1) siirretään ti 22.2. kisat tiistaille 25.1. niin että molemmat matkat (500 m ja 1500 m) ovat omia osakilpailujaan Xerox-cupissa ja yhteispisteet ratkaisevat Kensun mestaruuskilpailun. 2) perutaan Xerox-cup ti 1.2. 1500 m. Katso juttu toisesta osakilpailusta, lue lisää.
Kieppi lähestyy (5.1.2005)
Uusi vuosi on jo käynnistynyt. Jyväskieppi alkaa jo 6.2.2005. Nyt on aika tehdä hyvä päätös ja lähteä mukaan iloiseen joukkoon Kieppiä kiertämään.
Yleisurheilunaisemme ovat jatkaneet hurjaa tahtia veteraanien mestaruuskisoissa. Katso mitalitilastoa tulospalvelustamme!
Kimmo Ilmavirta voitti yllätyksellisesti SM-pronssia 5000 metrillä Jarmo Valtosen ja Vesa Rosendahlin jälkeen. Aimo Väisänen voitti M50-sarjan Hannun Luoman ollessa toinen. Jukka Tirronen oli M40-sarjan kolmas.
Oli jälleen kerran hieno tunnelma. Puurot, tortut, piparit ja muut makeat maistuivat. Onneksi satoi sen verran lunta, että itse Joulupukki pääsi juhlaamme.
Kimin voittoaika 5000 metrillä oli 8:29, toisena Ami 8:51 ja kolmas uusi kykymme Jukka 9:00. 500m meni lyhyellä ja tahmealla radalla lupaavasti 41,85. Lisäksi Hannu näytti kaapin paikan puheenjohtajalle, lyöden tämän sekunnilla kärsittyään ensin kirvelevän tappion kensu10:llä. Tulokset löytyvät tulospalvelustamme.
RSS ATOM