KENSU toimii

Uutisia

Tiistaina 22.5. järjestetylle rullaluistelun peruskurssille tuli mukaan 16 henkilöä, joista vain yksi mies (miehethän tunnetusti osaavat kaiken ilman opetusta). Sää oli aurinkoinen ja kahden tunnin päästä nähtiin, kuinka tuntuma luistimiin oli parantunut valtavasti.
Tuulisessa, toisaalta kuivassa ja aurinkoisessa säässä juostu Jyväskiepin 13km meni ennakko-odotusten mukaisesti. Naisissa kovinta vauhtia piti Sini Alusniemi ja miehissä Markku Mäkelä. Kieppiläisistä paras oli Keijo Sivill vieden täyden pistepotin eli 1000 pistettä. Joukkuekisan kärkeen meni Panda, tuntumassa K-Paun joukkue. Taitaa tänäkin vuonna suunnistus ratkaista kaiken.
KENSUn Kimmo Ilmavirta oli Ranskan Rennesissä 23. saaden 28 maailmancupin pistettä. Saman joukkueen eli Team Finlandin Jarmo Valtonen oli 45. ja pisteitä tuli 6. Rullaluistelun maailmancupin kotisivut ovat osoitteessa http://www.world-inline-cup.com/.
Kurssilaiset jaetaan tarvittaessa kahteen tasoryhmään, perus- ja jatkokurssilaisiin. Mukaan voit tulla ikään riippumatta. Tarvitset omat luistimet ja suojat (huom. kypärä on aina pakollinen). Paikka on jäähallin a-puolen parkkipaikka ja osallistuminen omalla vastuulla. Hinta on 10€. Ilmoittautumiset miuluiten 19.5. mennessä keijo.ilmavirta@panda.fi (tai 040-5036381). Voit ilmoittautua myös paikan päällä.
KENSUn Kimmo Ilmavirta oli Ranskan Rennesissä 23. saaden 28 maailmancupin pistettä. Saman joukkueen eli Team Finlandin Jarmo Valtonen oli 45. ja pisteitä tuli 6. Rullaluistelun maailmancupin kotisivut ovat osoitteessa http://www.world-inline-cup.com/.
KENSU ry järjestää rullaluistelukurssin toukokuun aikana jäähallin parkkipaikalla, tasoryhmiä muodostetaan tarpeen mukaan. Kesto 2-3 h ja hinta 10€. Tarkka ajankohta ja paikka ilmoitetaan osallistujille. Ilmoittautumiset ja kyselyt keijo.ilmavirta@panda.fi. Jos haluat soutaa Kiepin soudun kirkkoveneessä, ilmoita siitä 27.5.2007 mennessä Arto Hakasalolle osoitteeseen hierhaka@netti.fi.
Rullaluistelun SM-hallikilpailut pidettiin Lahdessa 22.4.2007. Mukana oli 40 luistelijaa, joka määrä on kotimaisissa SM-kisoissa ennätys. Yleisen sarjan kaksoisvoittajaksi luisteli KENSUn Kimmo Ilmavirta, adjutantteinaan monet muut kensulaiset eri sarjojen mitalistit.
KENSU ry:n kevätkokouksen jälkeen pidettiin perinteisesti edellisen talvikauden päättäjäiset. Ami oli jälleen kerran järjestänyt hienot puitteet tapahtumalle. Parhaana luistelijana palkittiin Verneri Kinnunen ja juniorina Tatu Santala.
Lumet ovat sulaneet ja hiekat on harjattu monin paikoin. KENSU on taas vahvasti mukana rullatoiminnassa. Järjestämme eritasoisia rullaluistelun kursseja, joista tiedotamme nettisivuillamme. Tiistaiset yhteislenkit satamasta klo 18:00 alkavat 17.4.2007. Huipulla myös tuulee. Kuvan Kimmo Ilmavirta kiertää tulevan kesän maailmancupia eli WIC:tä. Aiheesta lisää www.lottanen.com.
KENSUn juriorit paransivat ennätyksiään yhteensä 18 kertaa 2 päivän aikana.
RSS ATOM