KENSU toimii

Uutisia

Seuran puheenjohtajaksi vuodeksi 2007 valittiin Santeri "Santtu" Takala. Onnea! Johtokunnan 2007 muodostavat Santun lisäksi Aimo Väisänen, Pekka Heikkinen, Antti Lehtinen, Paavo Pohjola, Jorma Harjula ja Keijo Ilmavirta sekä rahastonhoitaja Pirjo Ilmavirta.
Kiepin pisteissä on korjattu vielä Reino Kuvajan ja Sirkka Hirvasen pisteitä sekä vaihdettu Oiva Lipsosen nimi kuntojoukkueen luetteloon. Ilmoita Keijolle 040-5036381, jos vielä korjattavaa on. Näin saadaan tulokset oikeiksi ennen palkintojenjakoa 28.10.2006.
Luisteluvuoroillamme on paljon uusia pikaluistelijoita ja luistelukoululaisia, joten on hyvä muistuttaa radalla käyttäytymisestä.
KENSUn luistelukoulut alkavat viikolla 46. Totuttuun tapaan vetäjinä toimivat liikunnan opiskelijat. Uutuutena myös luistelun opetusta aikuisille.
Upeat naisemme Terhi, Silja, Anneli, Päivi ja Katri menestyivät loistavasti kesän SM-kisoissa. Varsinkin tuo Terhin mitalisaalis on mahtava ja viestiporukan SM-tulokset!
Suomen Soutuliitto juhlisti soutukauden päätöstä 2.9 juhlaillallisilla hotelli Arthurissa Helsingissä. Paikalla olivat mm. Suomen ykkössoutajat niin puu- kuin olympiaveneiden puolelta.
Kiepin viimeinen laji eli suunnistus jälleen kerran muutti lopullisia sarjasijoituksia. Paras Kiepin kiertäjä vuonna 2006 on M40-sarjan Timo Rinkinen, onnittelut Timolle.
Upeat naisemme Terhi, Silja, Anneli, Päivi ja Katri menestyivät loistavasti kesän SM-kisoissa. Varsinkin tuo Terhin mitalisaalis on mahtava ja viestiporukan SM-tulokset!
Ari Hiltunen Seinäjoelta on pistänyt firman pystyyn (www.totalsport.fi) myydäkseen luistimia ja varusteita. Hän on Jyväskylässä lauantaina 9.9.06, paikka ja aika on vielä avoin. Jos on tarvetta hankkia uusia varusteita, ota yhteyttä vesa-pekka.santala@nokia.com tai 040-7335158. Sovin Arin kanssa ajankohdan ja paikan torstaina ja ilmottelen sitten. Myös Mika Kanervon kautta edelleen voi kysyä välineitä.
Päivittelijä on palanut entistä päivettyneempänä lomamatkaltaan ja Jyväskiepin pisteetkin on saatettu ajantasalle. Nyt kaikki kiillottamaan kompassiaan viimeistä lajia varten.
RSS ATOM