KENSU toimii

Uutisia

Jyväskiepin pyöräily suoritettiin Laukaassa CC Picaron osaavissa käsissä. Kisa onnistui hyvin ja tulostaso oli kova, niin yleisessä sarjassa kuin Kiepinkin sarjoissa. Tulokset löytyvät CC Picaron sivuilta, Jyväskiepin pisteet saadaan päivitetyiksi näillä näkymin ensi sunnuntaiksi. Pahoittelemme viivästymistä ja parannamme tapamme.
Neljästoista KENSUn järjestämä Kirkkovenesoutu lämpimässä ja aurinkoisessa säässä tarjosi jälleen kerran monelle mukavan liikuntahetken.
GARY FISHER MTB MARATHON SUNNUNTAINA 18.6. KLO 12 LAAJAVUORESSA sekä PYÖRÄILYN SUPERVIIKONLOPPU 17. - 18.6. JYVÄSKYLÄSSÄ
Lauantaina kädet känsille ja sunnuntaina jalat jumiin... tämäkö oli kiepittäjien viikonlopun teema? "Superviikonloppu" saatiin suorittaa hyvissä olosuhteissa, eikä juoksun suorituspaikan vaihtokaan tuntunut tahtia haittaavan.
Kensu ry joutuu muuttamaan ennakkotiedoista poiketen ”Superviikonlopun” Jyväskiepin juoksun järjestelyjä siten, että juoksuun liittyvät toiminnot siirretään Halssilan liikuntapuistoon. Syynä muutokseen on päällekkäiset tapahtumat Huhtasuon koululla ja sen ympäristössä.
Haluatko yhteislenkille kiertämään Jyväsjärveä rullilla. Pyrimme lähtemään sataman kahvilan luota tiistaisin klo 18:00. Rohkeasti mukaan.
Harjatut asfaltit odottavat jo kiitäjiä. KENSU järjestää tänäkin vuonna rulliskursseja. Uudistuneet kurssit ovat pituudeltaan 2 x 1,5 tuntia ja niille otetaan mukaan korkeintaan 8 henkeä.
Torstaina 6.4. pidettiin KENSUn kevätkokous ja sen jälkeen luistelukauden päättäjäiset. Parhaana luistelijana palkittiin Jani Mäkipelto ja junioreista Atte Santala.
Hiihdon varsinaiset tulokset näet Huhtasuon Hiihdon sivuilta huhtasuonhiihto2000.fi. Yhteispisteet löytyy tulospalvelustamme, yhteispisteissä on myös eritelty lajikohtaiset pisteet.
Kensulaiset veteraaniurheilijat jatkavat vanhaan malliin SM-mitaleiden kahmimista luistelussa ja halliyleisurheilussa
RSS ATOM