KENSU toimii

Uutisia

OP-Cup (26.11.2007)
Seuran sisäisen cupin nimi on nyt OP-Cup. Ensimmäinen osakilpailu luistellaan tiistaina 11.12.2007 klo 18:15 alkaen. Matkana 5000m, pinimmille junnuille 500m. Luistelukoululaisilla mahdollisuus luistella 250m.
Loistavasti menestynyt veteraaniurheilijamme Terhi Kokkonen sai presidentti Tarja Haloselta kutsun itsenäisyyspäivän juhliin. Lisäksi Suomen veteraaniurheiluliitto valitsi Terhin vuoden parhaaksi naisurheilijaksi. Onnea Terhi, olet todellakin arvostuksesi ansainnut.
Kauden päätöstilaisuudessa keskusteltiin lajin tilasta ja tulevaisuudesta. Lisäksi palkittiin kauden parhaita. KENSUn Kimmo Ilmavirta valittiin vuoden 2007 parhaaksi rullaluistelijaksi Suomessa. Siitä ja muista terveisistä luet tästä.
Keijo voitti myös sunnistuksen ja oli yhteispisteiden ylivoimainen ykkönen. Naisissa käytiin kova kamppailu Ullan ja Mari Sivillin välillä Ullan eduksi. Kuntosarjan paras oli Pirjo Ilmavirta ja joukkueista ykkönen Panda. Kiitos Suunta Jyväskylälle ja Kari Hytöselle ja kumppaneille loistavista järjestelyistä. Tulokset löydät tulospalvelustamme.
Keijo Sivill ja Ulla Yrjölä jatkavat yhetispisteiden kärjessä. Keijon kovin uhkaaja taitaa olla Leino Nisula (M50) ja Ullan Mari Sivill. Joukkuekisassa ankara voittotaistelu käydään Pandan ja K-Paun välillä. Kuntosarjan kärkeen meni Pirjo Ilmavirta, jonka kanssa kokonaisvoitosta kamppailee enään Tapio Lahtinen. CC Picaro järjesti upeat kisat, kiitos siitä Okille ja muille Picarolaisille. Tulokset ja pisteet löydät tulospalvelustamme.
KENSUn yleisurheilevat naiset ovat taas tänäkin kesänä saavuttaneet useita mitaleita veteraanien SM-kisoissa. Lue tästä Terhi Kokkosen raportti.
KENSU oli hienosti edustettuna rullaluistelun SM-kisoissa Lahdessa 20.-21.7.2007. Kisojen paras urheilija Kimmo Ilmavirta valittiin myös 27.7.2007 alkaviin EM-kisoihin Portugaliin.
KENSU oli hienosti edustettuna rullaluistelun SM-kisoissa Lahdessa 20.-21.7.2007. Kisojen paras urheilija Kimmo Ilmavirta valittiin myös 27.7.2007 alkaviin EM-kisoihin Portugaliin.
SOUTU-UUTISIA (25.7.2007)
Soudettu on jo Kalevan kierros, Sulkava ja Pirkansoutu. Katso tästä Amin yhteenveto soutukauden KENSUlaisesta menestyksestä.
Tapahtuma oli jälleen kerran onnistunut ja 35 venekuntaa saivat soutaa hyvissä ja tasapuolisissa olosuhteissa. Kilpasarjan paras oli Airoteam kannoillaan KENSU ja Joutsan soututeam. Kuntosarjan kärkikolmikko oli Energiakolmio, Kirkko Kohta Kuokkalassa ja Altek. Tulokset näet tulospalvelusta. Kiitos osallistujille ja järjestäjille hyvästä tapahtumasta.
RSS ATOM