KENSU toimii

Uutisia

Kiepin soutu (7.6.2008)
Sarja- yms. epäselvyyksien vuoksi KENSUn johtokunta päätti muodostaa jokaisesta venetyypistä oman sarjansa ja antaa kunkin sarjan parhaalle Kiepin kiertäjälle 1000 pistettä. Kirkkoveneiden aikaa on verrattu kaikkein nopeimpaan eli Mikkelin veneeseen, jottei pisteet nouse liian suuriksi.
Myös aikuisten rullaluistelukurssi sai kiitosta.
Kari Köninki (M50) oli nopein Kiepin kiertäjä ajallaan 51:34. Yhteispisteissä Leino Nisula (M50), Kari Huovila (M40) ja Santeri Takala (Myl) muodostavat kärkikolmikon. Naisten pistejohdossa on Mari Sivill ja Kuntokiepin Pirjo Ilmavirta. Joukkuekisasta on muodostumassa kolmen kovan joukkueen keskinäinen kamppailu, järjestys juoksun jälkeen on KENSU KK, ArKaJuJu ja Panda. Tulokset löydät tulospalvelusta. Veikko Vuorisen ja Marko Koivikon ajat on korjattu 19.5.2008.
Aikuisten rullaluistelukurssi järjestetään yksipäiväisenä (28.5.). Lasten rullaluistelukerho alkaa keskiviikkona 21.5. klo 17 ja mukaan voi ilmoittautua myös vain kesäkuun kerroille.
Aikuisten rullaluistelukurssi järjestetään yksipäiväisenä (28.5.). Lasten rullaluistelukerho alkaa keskiviikkona 21.5. klo 17 ja mukaan voi ilmoittautua myös vain kesäkuun kerroille.
Aurinkoisessa kevätillassa järjestettiin 5. Loimaan Friday Mile -sporttitapahtuma kaupungin torilla. Kilpailumuotoina juoksu ja rullaluistelu.
Ulla Yrjölän järjestämä suunnistuskoulu Kiepin kiertäjille onnistui erinomaisesti. Ulla jakoi tietojaan, taitojaan ja kopioitaan auliisti - nyt on tietoa yli ymmärryksen. Vielä mennään yhdessä iltarasteille ja pidetään "jälkipelit". Asteikolla yhdestä kymmeneen tuntee jo olevansa toisen ja kolmannen portaan välissä. Pohjalta on lähdetty ja hyvään alkuun on päästy - silti pitkä on vielä tie edes portaalle viisi. Vaan eipä meistä kaikista Minna Kauppeja tarvitse tullakaan, kunhan vain saamme lisää nautintoa omista suorituksistamme.
Maanantaina 5.5. kokoontui raavaista Kensulaisista koostunut ryhmä nostamaan talkoovoimin kodinkoneita Jyväskylän korkeimman kerrostalon, Horisontin, asuntoihin. Mittava urakka onnistui runsaslukuisen ja ahkeran talkooporukan voimin lopulta hienosti.
Hannu Luoma valittiin kauden parhaaksi luistelijaksi ja Atte Santala parhaaksi junioriksi. Samassa yhteydessä jaettiin myös OP-cupin palkinnot sekä 1. puheenjohtajan antama puukko. Puukon erityisistä ansioista seuran pitkäaikaisena jäsenenä sai ansaitusti Paavo Pohjola.
Sunnuntaina 20.4. ja todennäköisesti seuraavana sunnuntaina 27.4.2008 TV2:n Pointzi-ohjelmassa esiintyy KENSUlaisia nuoria luistelijoita. Ohjelma lähetetään uusintana tiistaisin ja viimeisin on nähtävissä myös netissä www.yle.fi/pointzi.
RSS ATOM