KENSU

Uutisia

Tule mukaan Jyväskieppiin juhlavuonna 2006 (KENSU 60v) KENSUn urheilutarjonnan keulakuva on Jyväskieppi. Kuuden osakilpailun läpi vuoden kestävä kuntokierros tarjoaa monipuolisen harrastuksen noin 100 liikkujalle vuosittain. Katso Jyväskiepin sivut.
Tasaväkinen ja jännittävä Jyväskieppi 2005 saatiin päätökseen ja palkinnot jaetuksi.
Luistelukouluja järjestetään torstaisin ja lauantaisin. Kumpanakin päivänä kokoontuvat eri ryhmät seuraavasti: - Torstaisin klo 16:30 - 17:30 - Lauantaisin klo 9:00-10:00
Sunnuntaina 2.10 klo 9.00 alkaen Muuramen Rannankylässä. Sopii koko perheelle! Mukaan voi tulla myöhästyneenäkin. Ota mukaan omat hanskat ja mahdollisesti työkaluja. Isäntäväki tarjoaa ruoan ja kahvit! Saat porkkanoita myös omaan kellariin ja samalla tuet Kensun toimintaa. Ilmoittautukaa mielellään Paavo Pohjolalle etukäteen, niin isäntäväki osaa varata sopivasti ruokatarvikkeita, puhelin 040-727 3526.
Ensi viikonloppuna 25.9.2005 suunnistetaan tämän vuoden Jyväskiepin viimeinen osakilpailu. Tilanne kärjessä on kutkuttavan tasaväkinen.
Monien vastoinkäymisten ja loukkaantumisten värittämä veteraaninaisten yleisurheilu menestyy loistavasti. Uusia harrastajia on tulossa ja seuramme on saanut jälleen mitaleita Terhi Kokkosen johdolla. Katso tuloksia tulospalvelustamme.
Rulliskerhon viimeistä edellisellä kokoontumiskerralla järjestettiin kisat Laajavuoressa. Jokainen on kehittynyt kesän aikana hurjasti ja näin menestyskin oli odotettua.
Soutukausi 2005 on saatu nyt kilpailujen osalta päätökseen. Saavutuksina ja aikaansaannoksina lukemattomia ruhjeita ja rakkoja, mutta myös paljon palkintosijoja, sekä pienelle soutuseuralle kunniakkaat 5 SM-mitalia. Soutuväki siirtyy syysjärville soutelemaan toivottaen kaikille nautinnollisia syksyä ja hyviä sienisaaliita!
CCPicaron järjestämänä kaikille avoin Jyväskiepin pyöräily, vuosimallia 05, saatiin suorittaa loistavissa puitteissa.
RSS ATOM